Dilaratuanaa birşey geldi alt tarafımdan ilk hamileliğim 18 yaşındayım. Nişan olabilir mi ? Lütfen yardım
Ecemyldz Dilaratuanaa akıntı olabilir bnde de öyle olmuştu sorduğumda ebeye yoğun akıntı demişti ondan bir süre sonra nişanım geldi nişan kırmızı damarımsıydı içi
teletabi Dilaratuanaa canım bi doktora görün nişan normalde pembemsi kırmızı yada kahverengi oluyor kanlı böyle damarlı bi yapısı oluyor ama herkeste aynı olmuyormuş doktoruna danış bence bi bunlar önemli konular. Benimki anlattığım gibi gelmişti ara ara devam etti 2 3 gün
merve90 Valla cnm biran önce hstaneye git bende 6 aylğım 1hafta olnadı daha kahverengi lekelenmem oldu sonra baya çoğaldı erken dopum riskim var rahimim incelmiş serum iğnelerle durdurdular evde yatıyorum şuan hemen git doktoruna ii bişey değil
Cicilibicili Dilaratuanaa Annemiz bu tarz fotoğrafları paylaşmak forumda yasaktır. Yüklediğiniz fotoğraf açılmadığı için postunuzu kaldırmadım. Normalde bu postları siliyoruz. Badembebe haklı bu konuda. Canımız annelerimiz, ayrıca birbirimize bu tarz hakaret içeren kelimeleri kullanmayalım. Aksi halde taraf ayırmaksızın uyarı vermek zorunda kalacağız. Mutlu forumlar. 🥰