Gizemli213 12 haftalık hamileyim biraz önce tuvalete gittim kahverengi desem değil yeşil desem değil sarı desem değil çok hafif rengi sarıdan kahveye mi dönmüş desem bir akıntı gelmiş neden sizce birşey olmuş mudur doktora gitmelimiyim
Babyy1S Gizemli213 o haftalarda bende de oldu enfeksiyon cikmistı ihmal etme ağrı falan olursa acile git
Ahsend49 Ağrın sızın veya başka bişeyin varmı ? Düşük vb önemli şeylerde ağrıyla birlikte kendini hissettirir . Doktorum bana gece uykundan uyandıran durdurmayan ağrın olursa düşük olur falan demişti. Korkma normal bi leke de olabilir canım♥️
Gizemli213 Ahsend49 Agrı. Falan yok çok şükür oğlum var 16 kilo onu aldım yatağına yatırdım ondan sonra geldi acaba onu kaldırdım diye olabilir mi
Hashasim2020 Enfeksiyon olabilir korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama bence git çünkü enfeksiyon var ise fitil vs kullanırsın canım bir de her ihtimale karşı dinlen bol su iç geçmiş olsun 🥰
Hande95 Takipte kalın rengi kırmızıya dönmedikçe sıkıntı vermez. Fakat birkaç gün iş görmeden sırtüstü uzanın ayaklarınızı hafif kaldırarak. Kendi başımdan da geçti düşük riski yaşayan birisiydim ilk 13 hafta hep yattım. şimdi 34 haftalığız