Selamünaleyküm hanımlar.2. Gebeliğimdi, 2. Kızıma kavuştum cok sukur.37+2 gunlukken yani 20 agustos persembe gunu saat 15.00 de 10 dk da bir gelen sancilarim basladi.onceki gun evi silip supurmustum vileda ile değil ozellikle bezle yerleri sildim çomelip kalkmak için. Son gunler her firsatta yurudum.neyse gelelim doguma.gunduz saat 3 de baslayan sancilarimi aksam 10 a kadar cektim sonradan 7 8 9 dk da bir duzensiz geliyodu ama bişeyler olcakti hissediyodum 2 yasinda kızım var onu uyuttum ve artik hastane yolunu tuttuk.muayene oldum acilde 3 4 cm aciklik dogum baslamis dediler yatis yaptik hemen 11 gibi dogumhaneye indik hazirlanip yataga gecmem 11 ceyregi buldu sanirim.dogumhanede tekrar acikliga bakti ebe 4 5 cm dedi hemen suyumu acti lavman yapti sonda yapti sonra 2 kere lavaboya git biraz yuru dediler ebeler baya yurudum orda da sonra yataga gectim hemen dusuk dozda suni sanci verdiler ki hizlansin sancilari baya sık ve siddetli hissetmeye basladim yatagin demirini sıktım derin nefes almaya calistim arada dinlendim sonra yavas yavas ikinma hissi gelmeye basladi tekrar bakildi 6 cm 5 dk sonra tekrar bakti ebe 7 8 cm cok güzel dedi ikin dedi biraz hemen catala alcaz biraz ugrasti muayene ederken hemen 9 dedi zaten catala koştuk kafasi gorunuyodu bebegimin kas gevsetici igne yaptilar kesi atmayiz belki bebek ufak dediler ama yinede uyuşturdular ne olur ne olmaz diye 3 4 kere kuvvetli ikindim artik o baskiya dayanamiyodum sonra ikinip durdum ebenin talimatiyla nefes aliyodum buna yarim ikinma deniyomuş yirtilma olmasin diye vajinan dar dedi o yuzden azcik kesi atti 3 dikişim var disaridan bi tanede iceriden var.kesiden sonra artk kuvvetli ikin dedi var gucumle ikindim gercekten de balik gibi kaydi bebegim o rahatlama anlatilmaz gercekten plasentada hemen cikti dikisler atildi kizima kavuştum cok sukur.00.40 da 21 agustos da dogdu 2700 gram 48 cm. biraz karisik oldu ama firsat bulmuşken hemen yazayim dedim Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin yavrularinizi sag salim kucaginiza alirsiniz inşallah sormak istediginiz bişey olursa seve seve cevaplarim hayırlı geceler