BMehtap
Sakın canım sakın böyle bir hata yapma.. Benim doktorum oradaydı Taner Günay mükemmel Bi adam ama doğumuma kendisi girmedi haliyle kim nöbetçiyse o giriyor coguda asistan.. Gerçek doktor asla odasından cıkmıyor. Ben bir kere gördüm adamı oda beni ölümden döndürdüler. Bırakın beni siz bu hale getirdiniz eşimi cağırın cıkıcam diye bagırdım. Beyefendi ozaman cıktı odasından. Korkutmamak için cok detaya girmeyeceğim. Plesenta parçasını unuttular içerde. doğum anındada kalmış olabilir diye konuştu dikişi diken dangalak.. Diğerinde ultrasona üstün körü bakıp bişi yok dedi. 2 günde 3 kere bayıldım. Refakatçi bile alıyorlardı ki 2016 senesi bu anlattığım. Zorla ben bu cocuga bakamam iyi değilim diye yengemi aldırdım içeri. Kadın yalvardı bu kız iyi değil diye doktorlara. Normal dediler. 2 gün sonra içeride inanılmaz kanama oldugunu farkettiler.canlı canlı kürtaja almak isteyip canımı cok yakınca bagırdım işte. Ozaman Dr bey odasından cıktı ameliyatla alın dedi. 4 gün daha kaldım. Hastaneden imza atıp cıktıgımda kanım 6 ydı. Bunları boşver olabilecek şeyler zaten ama hasta bakıcısı a kadar herkes kendinde seni azarlama hakko görüyor. Bana türkülerin yüz karasısın sen dedi kadın düşün. Bayıldım kustum diye demediğini bırakmadı.. Gitme. 2 sene tedavi gördüm ben doğumdan sonra.