Lizz Merhaba bilgi sahibi hanımlar gebelikte gerekli testler kaçıncı haftalarda yapılıyor yapılması gerekli testler özellikle teşekkürler
67380ipek Lizz 2li test detaylı ultrason troidler ve şeker testi 2li test 12 14 hafta arası Detaylı ultrason 20.24 hafta arası Şeker testi 24 28 hafta arası
Lizz 67380ipek teşekkürler 😉 benim 2 li test şükür iyi çıktı üçlü yaptrmayi düşünmüyorum pandemi malum ayrintli yaptrcm allahn izniyle şuan 17 haftalik önceden sıra aliniyormus onun için net tarih ogrenmek istedim teşekkürler ilginz için
Babyy1S 67380ipek birde şuraya tetenoz aşısı ekleyelim buda onemli test degil ama bazi hamileler bilmeyebilir 20.24 arası yapiliyor saglik ocagı ebe bilgi vericektir geri kalanlari siz yazmissinz zaten
Lizz 67380ipek teşekkürler cnm saolsn pandemi olnca gerekmedikçe hastane kapısına uğramak istemiyorum yapılması gerekli testleride atlamak istemiyorum
Lizz 67380ipek özelde ki Dr ikili tmm şükür temiz ucluye gerek var mı dedim döner sermaye yi düşünen Dr tabi yapilck dedi dedim normal devlette yaptraym yok pandemi var dedi halbuki paracil olmayan Dr yaptr der sanki ozellerde pandemi yok