Burcin6 Kızlar Trabzon medical park (karadeniz) hastanesinde muayene ücreti ve normal doğum ücreti nedir acaba bilgisi olan yazabilirmi??😌
Suhedaa_ Burcin6 Burcin6 yıldızlıya gidiyorum %15 indirimli 189 du 210 oldu en son gittiğim kontrolde. Maalesef sık sık fiyat artışı oluyor.
SnFk Burcin6 canım yıldızlıda 2300 civarı normal doğummuş. Sanırım karadenizde de aynıdır. 2300-3000 arasıdır büyük ihtimal. 200 lira da muayene ücreti.
Sedaca Burcin6 Karadenız medicale gıdıyorum 25 haftalık gebeyim 154 tl muayne ucretı verıyorum öğretmen ındırımım var. Sendıka uyesıysenız sız veya esınız ındırımden yaralanabılıyorsunuz. Doğum ucretıde baya farkedıyor.
SnFk sinemoguz henüz girmedim nstye tam olarak bilgim yok. Ama çok pahalı olmaması gerek. 10 gün içinde bir daha gittiğinizde ücret ödemiyorsunuz zaten.
Nidaabaserr sinemoguz trabzonu bilmiyorum ama Mersin’de ben nst için ekstra bi ücret ödemiyorum 🙂 muayene ücreti de sağlık personeli olduğum için 116 TL 🙂
Sedaca sinemoguz bende 3 sene önce dogum yaptım nst ye hıc odeme yapmadım bunu ılk kez duyuyorum ucretlı mı oldu artık
Burcin6 Aradım öğrendim 2100 normal doğum artı olarak bir gece yatış ücretide 310 tl imiş. Muayene ise 220 tl. Medical baya pahalıymış araştırmalarıma göre. Ben imperiale karar verdim ancak daha kontrole gitmedim.
Yagmurkoksal_61 Ben karadeniz medicalarka gidiyorum polis indirimim var 176 muayne ucreti veryorum normalde 220ymiş nst için her hangi bir ücret yok :)