Kadriye42 Kızlar hem bel ağrısı hem kasik agrisi var ara ara şiddeti artıyor bebegim de acayip hareketli sizce doğum mu başlıyor ??
Eda_zafer_1 Kadriye42 bende de rahim ağrısı başladı şuan karnımda baya sert doğum diye diye doğurcaz heralde😊
Elisayten Şuan bende de var 2 saatir geçmeyen bir bel agrim var ve ara ara kasiklarima igne batiyormus gibi oluyor bende kenarda bekleyeyim belki yazan olur
Kadriye42 Elisayten kaç haftalık canim benim bide alt tarafım iyi açıyor ya acaba çok mu yorulduk da oldu böyle
Elisayten Kadriye42 38+3 hastaneye gittim 2 2bucuk cm acikligim varmis sancilarim cokmus serum verdiler eve yolladılar yürüyüş yap spor yap dogum yaklaşmış dediler belimde bebek baski yaptigi birde açılma devam ettiği içinmiş
Kadriye42 Eda_zafer_1 walla öyle galiba canim benim bebiş baya hareketli ama belime bıçak giriyor gibi alt tarafım da adet ağrısı gibi 🙄 korkuyom da walla
Kadriye42 Elisayten dün gece mi gittin canim bana 2 3 kere oldu sonra dedim uyu uyursan doğurmazsın daha 😂😂 kendimi uyuttum zorla 🤣
Kadriye42 Ecemyldz Evet biliyorum canim ama nasıl bi düzenli ağrı nasıl olacak çok stresliyim covit ’ten dolayı karantinadayız eşimle 6 gün bugün ve 37+4 dum karantina bitince gelsin paşam başka bisi istemiyorum eşim yanım da olsun 🤲 dua edin nolur
Elisayten Kadriye42 Evet gece gittim bende 1 haftadir oyle diyordum uyuyim gecer diyordum en son dun gideyim artik dedim 😊
Ecemyldz Kadriye42 öncelikle çok geçmiş olsun canım ağrılar aşırı derece ağrılı oluyor kitlenip kalıyorsun o an ilk 10dakkada bir geliyor yaklaşık 1dk sürüyor sonra zaten sancı aralıkları azalıyor
Kadriye42 Elisayten bi avazda kurtulalim insallah çok acı çekmeden rabbim yardımcımız olsun 🤲 dua edelim birbirimize