Bende doğurdum kızlar yarın tam 1 hafta olucak normalde pazartesi yatışım yapılacaktı ama oğlum süpriz yapıp pazar günü geldi pazar günü saat 3 ile 4 civarı şortumda avuç içi kadar bi ıslaklık gördüm su olup olmadığına emin olamadım eşim dışarıdaydı bebeğimizin çikolatalarını almaya gitmişti eşime söyledim geliyim hastaneye gidelim hemen dedi ben gerek yok biraz takip edeyim haber veririm ben sana dedim bi duşa girdim sancım falan hiç yok ama duştan çıktım baktım hala sızıntı şeklinde geliyor eşimi çağırdım hastaneye gittik muayenede 4 cm açıklığım vardı hemen yatışım yapıldı saat 7 de şancı odasına çıktım nst damar yolu falan hala sancım yok 1 saat içinde 5 cm oldu açıklık doktorum artk suni vermem lazım dedi tamm dedim suni sancıyı nerdeyse 1 saat çektim 10cm açıklığım oldu ama çok amam aman dayanılmayacak sancım olmadı son 10 dk hariç elim ayağım kitlendi oğlumun kafasının dayandığını hissettim yani 😬 eşim beni o şekilde görünce çok korktu ağladı 😔 doğumhaneye indirdiler 3 ıkınmada yani kardeşe 2 dk da oğlumu kucağıma aldım dikişim de olmadı çok şükür rahmim çok müsait miş 1 günde toparladım çok şükür. Şimdi yavrum kollarımda emiyor göğüs ucu yarası dışında bi sıkıntımız yok.
Rabbim bütün hamiş anne adaylarına kolay doğum nasip etsin inşallah 😍🥰🤲
Sabitlermisiniz