Anne12-3 Kızlar 1 aylık hamileyim sürekli canım ekşi limon tuz yoğurt tarzı şeyler çekiyor acaba aşerme bazen pskolojikte olabiliyormuş acaba bu tarz belirtileri olup çocuk cinsiyet erkek olur diyorlar ama sizcede öylemidir?
Elagny97_ Anne12-3 canım bende tuzlu ekşi istiyorum 9 haftalık şuanda ve herkes kız olacak diyor ben inanmıyorum bu tarz şeylere tatlı çok yiyip kız doğanlarda var 😊
Babyy1S Anne12-3 tatliyla aram pek yoktur aşermeyle ilgisi yok bnce cinsiyetin ilk baslarda hep tuzlu yedim erkek smdi hem tuzlu hem tatli yiyorm
Aysesen80 Anne12-3 31 haftalik hamileyim hic bisey asermedim cok isterdim biseyler asermek 😣😣 kızım olacak.. bence aserme hamileliktrn onceki hayatinda iştahli olup olmamanla alakali bisey ben cok bisey.. tatli da tuzluda istemedm kizim olacak 😍
Sewal35 Benim kız 4 gün sonra nasipse doğum yapıcam ilk zamanlar deli gibi ekşi şeyler yedim son zamanlarda da tatlı yiyorum
Anne12-3 Aysesen80 çok hatta boğazıma düşkün biri değilim belkide hormanlarla alakalıda bir durumda olabilir
feamtrmea Anne12-3 bencede alakası yok ama kızımda canım afedersin çağla istemişti çok budefa oğlum olacak sürekli tatlı yiyorum ki normalde de çok sevmem tatlıyı 🤷🏻♀️😄
fitmommy Anne12-3 ben ilk üç ay deli gibi limonata vişne suyu falan içtim en ekşisinden kendim yapıp. Ama oğlum geliyor ☺️
Happybabyyy Anne12-3 eksi seyler cnm cekti hep. Sonuc erkek😅 gobekte cizgi hem altta hem de ustte olunca erkek sadece altta olunca kiz diyolar. Benim hem alttaydi hem ustte. Tuttu valla
Deletedmom417 Anne12-3 aşırı ekşi yedim tatlıdan tiksindim çağla aşerdim kızım olucak bende inanmıyorum böyle şeylere 😁
DaisyMom Anne12-3 hiç zannetmiyorum canim ilk hamileligimde bebeklerim erkekti limon bile yedim 😂simdi tekrar gebeyim canim yesil eksi uzum ham oluyor ya onu felan kizilcik onlari yedim ama bebegim kiz 😂 o yuzden yediklerimizle alakali oldugunu dusunmuyorum vucudumuzda ne eksikse onu istiyor bizden diye dusunuyorum.
Tugceecikk Anne12-3 aşerme gerçekten var ama cinsiyet belirtmiyor bence sürekli ekşi yedim tatlıyı çok seven biri olarak bebeğim erkek olucak 😊
Neslyhn 26 hafta bitiyor, hiç aşermedim. Böyle bir şeyin varlığına inanmıyorum. Sanırım anne adaylarının biraz daha ilgi görmek için yaptıkları bir davranış, bilemiyorum.