Cerenygn Çok zor ya benimde 16. Haftamda bitti ama o 16 hafta resmen bana cehennem olmuştu artk kan kusuyordum ya geçmiş olsun canım 🙏 seni çok iyi anlıyorum 😔
Hnfesin fundamutluu 11 . Haftadayım ne yersem kusuyorum. Suyu dahi çıkartıyorum. Artık ne psklji kaldı ne başka bişe genelde akşamları kusuyorum ve aglayarak uyuyorum boğazlarm çok tahriş olmuş durumda mutfağa adım dahi atmıyorum çok ihtiyaç olursa tülbenti burnuma doluyorum veya elimle burnumu tutuyorum buzdolabı kokusu beni aşırı kötü yapıyor şu sıralar da sıvı el sabununa takmış durumdayım. Tiksinme herşeyde var yaşayan bilir sadece
fundamutluu Hnfesin İlaç kullanıyor musun canım? Dr bi görüş bence. Bende tahriş olduğunda gitmiştim dayanamıyofum prilam verdi. Bi nebze iyi geldi sanki. Yine her şeyden iğrenme, kusma var ama sabah aç karnına kusmak iyice boğazları tahriş ediyor😣
Hnfesin fundamutluu evet canım kullanıyorum prilam bana da verdi gece yatmadan önce iki tane alıyorum ama ona rağmen kusuyorum. Eşim dediki bu kadar kusmaya can mı dayanır o lafı o kadar dokundu ki bana hem ağladım hem kustum çok zor geçiyor pskljim alt üst durumda yemek yiyemiyorum aç kalıyorum ayağa kalkınca başım dönüyor
fundamutluu Hnfesin Allah yardımcımız olsun. Ama bunu unutmayalım bebeğimiz bize gelebilmek için yapıyor bunları🥰
Sustek fundamutluu ben mutfağa giremezdim kahvaltı hazırlamak için dahi.. evde kusmadıgım oda kalmamıştı. Bir anda gelirdi tutamazdim. Az ağlamadım yerleri temizlerken. Artık boğazım tahris olmuştu kanlı gelirdi boğazımdan. Bu sefer onun acısından uyuyamazdim. 16 hafta çektim böyle. 4 kilo verdim o süreçte 😅