Selam kızlar😌Sonunda doğum hikayemi yazacak bir vakti bulabildim😁Bugün tam 26 günlük olduk,biraz geç oldu ama idare edin 🤭39+3 te yani 27.07.2020 sabah 11:32 de boncuk gözlü,cennet kokulu,güzelliğine hayran kaldığım Bir melek doğurdum..son kontrole gitmiştik son ana kadar hep normal doğum istiyordum ve doktorumla normal doğum için bekliyorduk fakat bizim minik kızın keyfi yerinde rahat olduğu için sanırım gelesi yoktu ve hala ne açılmam ne de nst de sancım çıkmıştı doktor gününün dolmasına 6 gün var bayramda geliyor seni sezaryene alalım gün verelim ama o günde yine bakarız sancına açılmana dedi o an hastane resmen başıma yıkıldı çünkü normal doğum diye aklımda diretmiştim zaten moralimde bozuktu o gün kontrole gelirken ufak bir trafik kazası geçirmiştik onunda gerginliği ve stresi vardı eve gidene kadar sinirimden ağlamıştım eşim zor sakinleştirmişti..doğum günü verilince o andan itibaren hem korku hem heyecan iyice bastırdı beni..zaman geçmek bilmedi o ana kadar..açılmam olsun diye doğuma gidene kadar yapmadığım hareket yürüyüş ev temizliği merdiven inip çıkma kalmadı bi umut açılmam olur diye her sancıyı doğum sancısı sanıp hevesleniyordum ama nafile .. Doğumdan bir gün önce annemler geldi annemleri görünce ben salya sümük başladım ağlamaya tabi o gün sabahı zor ettik ailecek.. 2 saat anca uyuyabildim heyecandan..sabah kalktığımda hayatımdaki diğer sabahlardan çok farklı hissettim..direk duşa girip hazırlandım ve hastane yoluna koyulduk heyacandan ve korkudan bildiğim bütün duaları okuyordum resmen çünkü daha önce hiç ameliyat olmamıştım onun korkusu vardı kızıma kavuşacağım içinse heyacan korkumu bastırıyordu 😍hastaneye gittik yatışım yapıldı doktor kontrolümü yaptı ve ne açılmam ne sancım vardı 1 saat sonra sezaryene alıcam boşuna suni sancı verip acı çekmene gerek yok dedi benim o ağlamaklı halimi görünce de kadın bildiği bütün tesellileri verdi resmen doğuma o halde gitmeyeyim diye 🙈odaya çıktık eşim ayrı kafamı dağıtmaya çalışıyor annemler ayrı .. saate bakıyorum sürekli o anlar inanın geçmiyor bi an önce kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum sürekli derken hemşireler geldi beni hazırladılar ve sonra sedyeyle doğumhanenin yolunu tuttuk heyecandan ve korkudan titriyordum ya fettah ya allah ya Şafi ya allah ağzımdan düşmüyordu(şiddetle tavsiye ederim okumanızı)içeri girerken eşimle o son bakışı hiç unutmam annemin ağlaması babamın o heyecanlı bakışı hep hafızamda..hazırlık yapılana kadar sürekli hemşireler doktorlar gelip gitti motive edip kendini tanıttı sohbet etti kafamı dağıtmaya çalıştılar..korkudan gözlerim dolmuştu bi ara ben doğurmak istemiyorum deyip kaçmayı düşünmedim değil😂ama korkulacak birşeyi yokmuş Allah inanın gayretini veriyor..spinal sezaryen olduğum için belden uyuşturdular..Ne zaman doğuma başlayacaksınız diye doktorumla muhabbet ederken bir ağlama sesi duydum o an yüreğim bir cız etti tüylerim diken diken oldu göz yaşlarım pıt pıt akmaya başladı kendimi resmen unutmuş başka dünyaya ışınlanmıştım yanıma getirdiler teni tenime değince ağlaması kesildi kokusunu duyunca dünyadaki en güzel kokuyu o an kokladığımı hissettim kızımı gördüğüm o an aşık olmuştum bembeyaz kiraz dudaklı fındık burunlu elma yanaklı bi kız tıpkı hayalimi görüyordum.. hastanenin o gün doğanlar arasında VIP bebeği seçildi miniğim güzelliğiyle doktor ve hemşireleri hayran bırakmış öyle bi tatlı anımız oldu 🙈hazırlamak için aldılar götürdüler o an zaman durmuştu hiç alıp götürsünler istemiyordum yanımdan.. bende ne korku ne birşey kalmıştı bir an önce odayı çıkıp kızıma kavuşmak istiyordum..odama çıkmak için hazırladılar kapıda eşim annemler beni bekliyordu sonra kızımı görünce inanın ne acı hissettim ne ağrı ..sakın stres yapmayın sezaryen olacak olanlar sütünüz 3,4 gün 1 hafta gelmeyebilir korkmayın sık sık olmasa bile sütünüz emzirin sağın geç geliyor çünkü ..bestlak diye damla var süt artırıcı ondan kullanın humana süt artırıcı çaylar var ondan kullanın tavsiye ederim ..birde Meryem suresini bolca okuyun çocuğunuz çok nurlu olur fıtrat olarakta çok güzel olur ..baya uzun oldu ama kusura bakmayın insanın yazdıkça yazası geliyor Allahım isteyen herkese nasip etsin doğum yapacak olanlara da bi avaz da doğurmayı nasip eylesin 💗