hande123 Kızlar 12. Haftamdayım ve nerdeyse hiçbir şey yiyeniyorum hiçbir şey canım istemiyor zorluyorum olmuyor sabah 1 kase yoğurt öğlen zorla bi tabak çorba benim gibi olan var mı 😒😒
BsrArif hande123 oooooo tam beni anlattın 😔Zorla yiyorum ya çok kötü bir duygu sekiz haftalığım sen ne zamandır böylesin canım
Edatalha Bende 11 haftalığım aynı durumdayız canım hiç bişey istemiyo sadece çorba içebiliyorum üç kilo vermişim
Tugceks Bence k hande123 canım korkma benim de öyleydi hamilelikten önce iştahlı olmama rağmen hamile olduğumda acaip iştahsızlık yaşadım miğde bulantım olmadı ama iştahım kesildi 19. Haftamdayım şuan çok iyi sürekli yiyorum yemek olan herşey çok güzel geliyor 👍🏻 😁
AndorraCamomile evet kizlar bende oyleyim.8 ci haftamdayim suan. Asiri mide bulantisi kusma var. fakat bugun ilk defa dereotlu pilav yaptim. Ve ilk defa kusmadan yedim. Suan tokum ve mutluyum. Bi deneyin derim. isterseniz tarifini veriyim.
hande123 AndorraCamomile ağzıma koymadığım tek şey dereotu 😄 seninde mide bulantının geçmesine 1 2 hafta kalmış Allah yardımcın olsun inşallah geçer benim gibi iştahsızlarında inşallah iştahı açılır
Symn Mandalina deneyin derim çok iyi geliyor..bende 9+5 sabahları çok kötü oluyorum kendime gelemiyorum dersin ki depresyonda ama çubuk kraker katın baş ucunuza ve meyve iyi geliyor..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
hande123 BsrArif hamile kaldığımdan beri böyleyim ne aşerdim ne canım bişey istedi ama şimdi daha da arttı zoraki olmasa hiç yemek yemem zaten nerdeyse bütün yemeklerden tiksindim 😔