Ecenaz345 S-r-p tatli hamur işlerinden uzak dr cnm onlar şekerli unlu seyler olduğu icn gebelik şekerin varsa hem suyunu arttiryor hemde cocukta irilik yapyor
S-r-p Ecenaz345 teşekkür ederim canım inşallah nefsime hakim olurum dört ay yiyemeyince birden saldırdım sanırım
gozdesh S-r-p benim de suyum fazlaydı 3. kontrolümde artık normale döndüğünü söyledi ve extra azalması için bişey yapmadım. Stres yapma kendine düzeliyo
S-r-p gozdesh inşallah öyle olur o kadar problem yaşadım ki kendimi germemek için elimden geleni yapıyorum
ezggl S-r-p benimde o haftalarda fazlaydı sekeri kestim diyetisyene gittim we endol fitin kullandm azalması için
Ecenaz345 S-r-p Doğrudur cnm dikkat et normal dogum istyosn cok zorlk cekersn ve hem anneye hem bebeğe riski olyor
Ecenaz345 S-r-p İste o yuzden yedgn seylere dikkat et ekmk yersn TBi ama buğday yda kpek olsn pilav yme
S-r-p Ecenaz345 aslında çok güzel gidiyordu diyetim kepekli ekmek chia tohumlu ekmek kullanıyordum ama her şeyden öyle tiksindim ki daha yeni düzene girdim
Beyaban S-r-p kesinlikle kafana takma stres hele hiç yapma o daha fazla soruna yol açıyo emin ol sen saglıklı beslenmene bak başka bişe düşünme emin ol iyi olcak