Hasretsoylu Normal Doğum ne kadar sürüyo. İnternette ilk Doğum 10 ile 14 saat ikincisi 5 ile 8 saat sürüyo yazıyo. Bu kadar uzunmu sürüyo anlamadım 🤔😱
momofgirlss Hasretsoylu kişiden kişiye değişir canım. Benim sancım doğum yaptığım günün sabahı başlamıştı ki ben onu yalancı sancı diye çok önemsememiştim. O gece nişanım geldi anladım doğum olduğunu. Hastaneye gittim 1.5 saat içinde doğum yaptım. Günlerce açılma bekleyenler sancı çekenler var tamamen kişiden kişiye değişiyor 🤷♂️
ecembugra53 Hasretsoylu Doğum kişiden kişiye değişir canım bazıları cok kolay doğurur uzun sürmez bazıları cok Ağrı ceker saatlerce öyle doğurur cnm Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻🤰
Hasretsoylu momofgirlss sancıyla beraber o kadar sürüyo demek. Benim ilk hamileliğim normal Doğum istiyorum dedim hastaneye giderim yarım saate doğurturlar beni😀 ama öyle değil galiba 🤔😂
momofgirlss Hasretsoylu hakkında hayırlısı neyse o olsun canım uzunu kısası yok hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Peldabalik Yani gözünü korkutmak gibi olmasın ama daha uzun sürenler bile var yalnız doğum o kadar sürmüyor sancı ve açıklığı bekleme o kadar sürüyor doğum anı çok daha kısa önemli olan o sancilara o sürede dayanabilmek
Ebruaybars efeninannesi5 doğum anı nasildinpeki canım ben çok korkuyorum ama normal doğum olacak gibi korku olunca doguramam diye tedirgin oluyorum alttan muayene açısına bile dayanamıyorum bebek doğum sırasında geriye kaçarsa diye fln korkuyorum ☹️
efeninannesi5 Ebruaybars doğum anı kolay canım önemli olan o sancıyı çekmek alttan muayene de zor değil masaya çıkınca beş dakika bile sürmüyor 2 ıkınma da kucağıma aldım minnoşumu ara vermeden ıkınmak lazım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Ebruaybars efeninannesi5 amin canım bnm bilmeyince korkuyorum işte ya doguramazsam ya ikinamazsam bebeğime bişey olursa diye korkuyorum çok ☹️☹️
efeninannesi5 Ebruaybars hiç korkma canım illaki zorluğu olur candan can çıkıyor kolay mı ama Allah sabrını veriyor
Hasretsoylu Ebruaybars benimde 1 buçuk ayım kaldı ister istemez korkuyorum. Tedirgin oluyormus insan bu aylarda zamanda geçmiyo 😞 Allah yardımcımız olsun