Dilektrkoglu Kızlar doğumumu devlet hastanesinde yapacağım özellerde bebeği hemşire giydiriyor bu devlet içinde geçerli midir hemşireler mi giydirir .
Mumuu Dilektrkoglu ebeler canım Doguma girerken kıyafet istegecekler sende şunu şunu ver dıye onları vericeksin giydirecekler
Pcoslubiranne Dilektrkoglu bebek doğar doğmaz anneye verilmez ki bir sürü kontrolden geçiyorlar.Onları da hemşireler yapiyor yaptiktan sonra da giydirip odaya cikarirlar.Bebek anneden önce çıkar odasına aksi bir durumu yoksa.
deletedmom29 Dilektrkoglu benimkinde giydirmediler bişeye sardılar ve odaya çıkardıklarında ben giydrdim
deletedmom29 Dilektrkoglu ama ben hiç bi ebeye kıyafet vermemiştim habire ebe degişiyo ve istemediler
Dilektrkoglu Mumuu anladım canım çok sağol aklıma takılmıştı devlette ilk annenin giydirdigini duymuştum
Sevdiss_17 Mumuu bak benim gorumcem bebek 29 falan cikardi son adet tarihi 26 haftalik gorunuyordu ama doktoru hic bebege gore konusmadi heo son adet tarihine gore konusmustu onunla bebek gerimi yoksa ilerimi
Mumuu Dilektrkoglu yok ama hastaneye görede değişebilir öyle duyduysan ama sanmam ebeler ilgileniyor cunku
Dilektrkoglu Pcoslubiranne yani bencede. Bende öyle düşünüyorumdum ama anne giydiriyor dedikleri için aklıma takılmıştı sağolun 🤗
Dilektrkoglu deletedmom29 aynen canım banada öyle dediler anne giydiriyor diye ama bazı hasteneler de ebeler giydiriyormus merak ettim
eliifdedimm Bence direkt hastaneye konunun muhattaplarına danışın. Bundan 4 yıl önce Bursa devlet hastanesinde ablam doğum yaptığında bebeği biz giydirmiştik. Her hastane farklı olabilir.
Dilektrkoglu eliifdedimm aynen onlar daha detaylı bilgi verir. Ama bence ilk onların giydirmesi daha doğru olur
Knber Dilektrkoglu Can'ım 8 ay önce devlette doğum yaptım ebeler giydirdi doğum başladığında kapıda yakınlarından bebeğin kıyafetleri ve anne kıyafeti istendi Bn daha masadayken giydirdiler bebeği benide masadan kalkınca hasta bakıcı giydirdi
Karnimdahayatvar Dilektrkoglu burdaki devlet hastanesinde bebeği direk annenin yakınlarına veriyolar temizlemeden bisey yapmadan.