Dilaaratan Alışveriş yapıyorum acaba kaç tane almam lazım🙄sayfadaki herkes müslin örtü alıyordu😂kullanım olarak kışında bu örtüyü çok kullanıcaz mı veya nerelerde kullanıcaz bilemedim? Bide sizler hangi markadan aldınız
zynb_ozkn Dilaaratan ay bende burda bekleyeyim müslin nerede kullanıyr ben pek gerekli duymuyorum ama merak da ediyorum
Cylnbrc Dilaaratan müslin örtüyü heryerde herzaman kullanıcaksınız en azından bizim öyle oldu hem hava alıyor hem çok hafif onsuz bi hayat düşünemiyorum bana iki tane yeterli gelmişti
momofgirlss Dilaaratan ben kundak yaparken kullanmıştım ilk kızımda ve puset örtüsü olarak önü yazdı onun yazın üstünü örttüm hep. Bu bebeğime de aldım 1 tane şimdilik. E bebekten alıyorum hep müslinleri gayet memnunum
Arya12 Dilaaratan ekim annesi olacağım nasipse 6 tane aldım. Lcw den. Altına ser üstüne ser banyodan sonra kurulamaya kullan. Puset örtüsü olarak kullan. Omuz bezi olarak kullan. Bana çok işlevsel geldi bakalım 😊
Mimarhanim Dilaaratan canım yarım kundak yapmayi düşünüyorsan muslin kullanabilirsin. Ayrıca ben iki tane aldım sonuçta muslin örtüyü banyo çıkışında bile kullaniyorlar. Her türlü gerek olur dedim 🤗 ayrıca lcw outlet ten aldım. İkilisi 20-30 TL gibi biseye aldim. Kızım olacak ama erkek reyonunda vardı, amaaan nolucak diye aldım 🤭
Homeless20 Mimarhanim aynen kız nolcak 😂😂 renkleri bile cinsiyet olarak ayrıştırmalarına uyuz oluyorum 🤦🏻♀️😂
molsalkim Battaniye sayısının fazla olması çok önemli hele ki kış bebeğinde inanın fazlası zarar olmayan bi ürün müslini yaz bebeğinde çok kullanılıyo hafif olması terletmemesi büyük avantaj kış bebeği içinde bir tane en azından müslin olmalı fikrimce 😉
Fatovebebegi Dilaaratan kundak yapmak icin lazim oluyor battaniyeler yunlu oldugu icin terletiyor ya onun ustune muslim ortuyu ortuyorsunuz terlemisin diye her zaman lazim olan bi urun e bebekte buyukler varya onlardan alin suan indirimdedir kis geliyor diye siz 3 tanr alin yeterli olur
Zeynepekr Dilaaratan Kasım’da doğacak bebeğim 🧸 e bebekten aldık iki tane yeterli olur diye düşünüyorum
Mimarhanim Homeless20 valla bende çok mantikli bulmuyorum renkleri ayırmalarini. Erkek reyonundan kızıma kıyafet aldım valla ben, muslin battaniye de aldım. 🤭
Hashasim2020 Çok amaçlı birşey bence yattığı yere üzerine bebek arabası puset üzerine ser kundak yap omuzuna koy her şekil kullanırsın benim de bir tane var ama 2 tane daha alacağım kısmetse alışveriş yaparken 😍
Edsn Ben de Eylül sonu Ekim başı gibi olacak bebeğim çok gerek olmaz diye 2 tane aldım e bebekten pusetini falan örterim yeter diye düşünüyorum ,LCW de 15 lira bu arada şu an ihtiyacı olan varsa oradakiler de çok güzel
Homeless20 Mimarhanim işte mesela oğlum olacak nasip ederse bende sarı pembe mor giydirmek istiyorum yani :))😂 ve kız kıyafetleri daha güzel 😞
Mimarhanim Homeless20 kız kıyafetleri daha süslü sadece, yoksa çok güzel erkek kıyafetleri de var. Cesit biraz az. Ama giydir canım boşver rengin cinsiyeti olmaz. Ben eşime pembe mor t-shirt giydiriyorum 🤷🏻♀️ zaten her bebek doğduğunda erkeğe benziyor 🤭
Homeless20 Mimarhanim çeşitte çok kız bebeğinde süste çok :) aynen valla inşallah giydirmek nasip olursa gydircem :)