Beste2 Bende kars ta yaşıyorum. Nerdeyse bütün doktorlara gittim. Kesinlikle hasan çılgın ı öneririm, çok bilgili ve ilgili bir doktor. İşini layıkıyla yapıyor, hiç baştan savmıyor.Bir düşüğümde ve şimdiki gebeliğimde hasan beye gidiyorum, çok memnun kaldım. 11. haftamda cinsiyeti söyledi, hiç yanılma da olmadı.
mervec emine-ernur36 tamam canim aklımda bulunsun karsta altan beyle tanışma firsatim oldu canim dediğin gibi ilgili bir doktor memnun kaldım eğer karsa gitme durumum olursa inşallah o genk gelir
Hmsregmze Ennur05 ben cuma günü gittim. Salı günü gel dedi gelemem dedim persembe veya cuma günü gel dedi. Ama diğer günleri bilmiyorum canım. Tesekkur ederım bu arada 🤗
Ennur05 Hmsregmze Peki randevuyu nasıl alıyoruz ? Ben üniversite hastanesinden hiç randevu almadım da 🙄 🤗
Hmsregmze Ennur05 en kötü özelliği o işte erken gidip sıramatikten sıra alınıyor randevu sıstemı yok maalesef
mervec Hmsregmze canim merhaba hemsireyim demistin galiba hala görev yapıyor mjsunkarsta misin sana bir şey sorabilir miyim
mervec Hmsregmze bende sarıkamıştayim kültür vermem gerekiyor karsa git dedi doktor gidicem ama doktor önderin var mı diye soracaktim canim bide dahiliyeden mi randevu almam lazım nasıl yapayım 😊
Kevserbdr0 mervec şuan 30 haftaligim ve muhtemelen burda kaldım memlekete gidicektm doğuma. Seyahat seyelr filan burda olcak gibi dogumum devlette olucak yani başka yer yok zaten kars merkezdeym. Yanimda da sadece eşim olucak 🤷♀️
Hmsregmze Kevserbdr0 bende baska bir ilde doğum yapacagım ve izin aldım geldım o ile. Hangi ilde doğum yapacaksan bir doktorla görüş sana bir belge yazıp gönderıyor su hastanın randevusu filan vardır gibi… onunla e devletten basvuru yap benim hemen onaylandı