mervec Karsta olan, burada doğum yapacak olan var mı kızlar? Kaç haftalık hamilesiniz, neden buradasınız, burada doğum yapan tanıdığınız var mı? Haydi bilgi alış-verişine 🤗🤗🤗
EsinKaraglle mervec ardahanda yaşıyoruz öğretmenim ama kontrollere karsa geliyorum Mukaddes hanıma. Çok çok memnunum hem insan hem doktor olarak çok ilgili alakalı bi ultrason resmi için bile dakikalarca uğraşıyo tahlil vs yaptırdığımda whatsapptan yazıyorum dönüyo hemen. Doğuma memlekete gidicem inşallah kayseriye ama mukaddes hanım doğum yaptırıyo olsa gitmezdim..
EsinKaraglle mervec ardahanda yaşıyoruz öğretmenim ama kontrollere karsa geliyorum Mukaddes hanıma. Çok çok memnunum hem insan hem doktor olarak çok ilgili alakalı bi ultrason resmi için bile dakikalarca uğraşıyo tahlil vs yaptırdığımda whatsapptan yazıyorum dönüyo hemen. Doğuma memlekete gidicem inşallah kayseriye ama mukaddes hanım doğum yaptırıyo olsa gitmezdim
SemaKumtepe mervec bende karsta yaşıyorum daha cok yeni 5 haftalık hamıleyım ama ığdırdaki özel hastaneyı tercih ettim şimdilik
HabibeGlrmr Karsta bir defalığına üniversite hastanesine gittim. Siz hangi hastaneye gidiyorsnz acaba 😊
mervec HabibeGlrmr Ben Sarıkamış'ta devlet hastanesine gittim şimdiye dek. Merkeze gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum. Kars'ta da zaten bir üniversite bir de devlet hastanesi var başka da yok 🤣 Özel muayenehaneye gidiyorum aylık kontroller için. Özel muayenehanelerde doğum yaptırmıyor. Yani ya Sarıkamış ya Kars'ta doğumum olacak. Bilgisi olan varsa diye yazdım ama koskoca Kars'tan bi ben varım galiba görünüşe bakılırsa 😆😆
HabibeGlrmr mervec kars merkezdeki hastaneye gitmenizi tavsiye ederim ama kesinlikle. Doktor cok iyi ve cok ilgilii
mervec HabibeGlrmr kars merkezde birisi de hiç memn8n kalmadığını anlattı bana herkese iy8 denk gelmiyor mu ki acaba 😔
mervec HabibeGlrmr bende bilmiyorum ki doğum folan nasıl olcak inan o kadar karışık hissediyorum burasi değişik bir hastane doğum hakkında hiçbir seu söylemiyor doktor özel hastane de yok özel muayenehaneler doğum da yaptırmıyor herald2 doğum yaklaşınca konuşacak doktor her yerdeki devlet hastanesi gibi burdaki de pek konuşkan değil içim rahatlamıyor anliycan
HabibeGlrmr Ennur05 ben sadece bi defa gittm yanlıs hatrlıyo olabilirim 😊hasan beydi sanırım üniversite hastanesinde
mervec Dilannnnnn hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun bilgin vae mi hastane vlpersonel doktor ortam nasıl
Ennur05 HabibeGlrmr Tercihim doğru olmuş 🤗🤗 Ben başka özel bi doktora gidiyordum memnun kalmadım ..Sonra Hasan Hocayı çok önerdiler bize ..Ultrason muayenesini çok detaylı ve anlatarak yapıyor 👌
HabibeGlrmr Ennur05 yanlıs hatrlamıyomusum o zamn 😁😍 cok beğenmştm gercktn karsta olsaydm sürekli ona devam ederdm
Dilannnnnn Ben ilk sineme gittim daha gitmedim ama herkes hacer hocayı öneriyor özelde de mukaddes var o çok iyi diyorlar
Ennur05 Dilannnnnn Ben ikili test için Hacer Hocaya gittim ..İnsanı hemen tersleyen bir yapısı var. Birkaç kişiyi yanımda tersledi ben de aman aman dedim tahlili kağıdını aldım çıktım hemen ..Bir de 12.haftamda bana bebek %100 erkek dedi ancak 3 farklı doktordan kız olduğunu öğrendik 🤗 Mukaddes Hanıma da hamile kalmadan önce gitmiş memnun kalmıştım. Ancak hamilelikten sonra çevremdeki bir çok hamileden olumlu yorumlar alamayınca bir daha gitmedim 🤷🏻♀️
mervec Dilannnnnn bende özelde mukaddes hanıma gidiyorum çok çok çok memnijim insan olarak ta doktor olarakta çok ilgili çok iyi bir insan ama doğum yaptırmıyor bildiğim kadarıyla bu kötü oldu tabi
Dilannnnnn Ennur05 mukaddes çok ilgili demişlerdi ben gitmedim daha ilk hamileligimi sinem hoca söylemişti daha gitmedim doktorlara bende arayıştaym iyi bir doktor bulursanız benide unutmayin 😊