Gzdem kuzum daha sabah seker yukleme sonucu icin oradaydim.Soyle ki ozel dr tercih etsen daha iyi ama kotalari dolu oldugu icin genelde pek kabul etmiyorlar beni kabul etmemislersi acikcasi bende ustelemedim..Ayrica dogumunun ve hastane odalarinin , sanci odalarinin guzel oldugu soyleniyor odalar tek veya iki kisilik vip veya ozel oda istersen 120 180 tl arasi birsey..Muayeneye gelecek olursak bebegi sana gostermiyorlar ben gramini sordum solemediler bile ve genelde asistan drlar bakiyor ayrica da baya kalabalik sistem biraz degisik isliyor randevu alip gitsen dahi sabahtan gitmen lazim direk ismin yazipta girmiyorsun once intern bir drla gorusup ne icin geldigini soluyorsun sonra tansiyon sirasi bekliyorsun ultrason sirasi bekliyorsun o da ya dr dosyani aliyor adinla cagiriyor ya da sen benim onumdesin ben sizin arkanizdayim gibi kendin sira olusturuyorsun .. Ben acikcadi dogumu icin ve evime yakin oldugu icin gidiyorum baska ozel bir hastaneyle beraber yurutup dogumu burda yapabilirsiniz ama muayene olarak cok bisey beklemeyin derim .. 🙂 yolun basindasiniz benim aktarabileceklerim bunlar