Miya_mm Merhaba Güzel Anneler 29 Haftalık Hamileyim Biberon Almak istiyorum Marka tercihim Awent Ama Cammı Alınmalı yoksa plastik mi 🙄 Teşekürler
Nesrin_sipahi Miya_mm canım daha dün aldım uzmanlar cam öneriyor ama aventin plastiği basit bi plastik dgl hem cam hem plastik kullanan bir arkadaşım vardı ona sordum plastik olanı önerdi kalitesiz bir plastik değil kesinlikle dedi
berfunya Miya_mm ben ilk bebeğimde 3 tane cam avent kırdım. Aceleyle mama yapıyorsun,süt hazırlıyosun bebek ağlayınca panik oluyorsun. Sonra tövbe ettim ve plastik aldım. Yine öyle alıcam
Miya_mm Nesrin_sipahi ye Teşekür ederim evet bir kaç kişiden plastik önerisi aldım bu gün baktım cam ve plastik biberonlara cam olanlar çok ağır geldi fiyat farkı 4 TL bir şeydi e bebekte
berfunya Miya_mm siz yine de bi tane alın. Zaten bebek kendisi tutacağı zaman ağır olduğu için camı tutamıyor yine plastiğe geçiyorsunuz. Sağlıklı doğumlar dilerim.
bttlll- Miya_mm çoğu kişi cam öneriyor ama cam biberonlar da fazla ağır bende o yüzden pilastik aldım aventin
momofgirlss Miya_mm yenidoğan için cam ama 6.aydan sonra kesinlikle plastik büyük olan. Bebekler cam biberonu taşıyamıyorlar. Ben mama falan veririm diye yenidoğduğunda cam almıştım ama plastikten daha memnunum
Miya_mm momofgirlss evet herkes cam öneriyor ama plastik daha kullanışlı diyor artık birine karar vereceğim Teşekür ederim 🙂
Miya_mm Makbuledem gönlüm camdan yana ama ağırlığını görünce bir an kararsız kaldım olmazsa ilk 6 ay cam kullanırız daha sonra plastiğe geçeriz 🙂