Aytoldii Haftada bebeğime cinsiyeti sordum büyük ihtimalle kızınız olacak dedi ama ben alışmaktan korkuyorum bacak arası boş dedi ancak aşağıdan bacaklar açık şekilde görmedi yandan görünüyor bacak arası yani bu haftada yanılma olabilir mi, sonradan pipisi oluşur mu böyle bir olay yaşayan var mı? Ayrıca şu an şehir dışındayım başka hastanede baktırdım ultrasonları pek kaliteli değildi.
Nokta Aytoldii ben yaşadım 11+6 da kız dedi iki hafta sonra net belli olur dedi iki hafta sonra erkek cıktı 😀 bazen pipi sonradan çıkıyor sanırım yoksa doktor kız dedi gosterdi bide
Serapkulak Aytoldii 12 haftalık kıza benzetti hatta kız dedi başka bı doktorda kız dedi takiiiii 21 haftaya kadar başka bı doktor erkek dedi bakalım kontrolüm var bu sefer ne olacak evladimin cinsiyeti 😂
Huriyeolgn Aytoldii benim doktorumda 11+4 te soyledı hatta kımseye soyleme daha cok erken tahmını soyluyorum dedi ☺️
MYstryy Aytoldii benim ilk gebeligimde 13. Haftada kiz olabilir ama keisn edegil.dedidoktor 17. Haftada pipiyi gorduk. 15 haftann altinda olunca cok yanilmalar olabiliyor cnm.
Ceylangizem Aytoldii 2li test yaptırdım orda ultrosonda doktor bakti büyük ihtimal kiz dedi sonra kndi doktorumuza gittik 14. Haftada sorduk bize böyle dedi bir de sizden duyalım dedik kiz demis ama ben burda erkek görüyorum dedi biz şok tabi eşim kndisini kıza alistrimisti bide 😅🤭
Unlukacar Aytoldii canım sana zaten büyük ihtimal demiş 16. Haftaya kadar değişir ki ben detaylı ultrason yaptırana kadar hiç bir şey almadım
Mervetekmn ecembugra53 https://hizliresim.com/CIslor boyleymıydı senın bu 19+2 ama doktor kesın erkek demedı
ecembugra53 Mervetekmn canım ben 12. Haftadayken bakmıştı 16. Haftadayken bacak arşına baktık kı pipi vR büyümüş tü tabi o zaman 😊
prensmusta Aytoldii banada 12.haftada büyük ihtimal kız dedi,15.haftada %95kız dedi,17 de pipi yapmış %100erkek oldu ☺️Değişebilir yani
Baharem Neden bu kadar acele ediyprsunuz ki diyeceğim bende var sıkıntı ben 16. Haftada eşimin zoruyla sordum Ve onda bile %100 değilim 20. Haftalarda ayrıntılıya girdiğimde öğrenmek en doğrusu bana göre
Aytoldii Baharem ben öylesine sordum çünkü bana sormak istediğin bişi var mı dedi cinsiyeti kast ediyor dedim öğrenmeden daha iyidim merak etmiyordum şimdi ediyorum