mervayd1n Kızlarrrrr 19 haftalık olduk , iki günde bir kahve içiyorum valla Türk kahvesi tabikiiiii sizde içiyor musunuz acaba 😐
Halimer mervayd1n herkes günde bir adet olmak üzere içiyor ama ben korkuyorum içmeye olan vitaminimde gitmesin diye 24 haftalığım halen daha içemedim cay bile toplasan 3 defa içmişimidr oda cok acık ama içiliyor
Bilgebykl mervayd1n hamilelere onerilen gunluk kafein orani maksimum 200 mg. Ben ona gore cay, kahve iciyorum canim. Sen de bu degeri gecmeyecek sekilde takip edebilirsin. Turk kahvesi 60 mg, cay 50 mg, filtre kahve 150-200 mg mesela.
Angels-35 mervayd1n ben 7 haftalığım Türk kahvesini hiç bırakamadım çay içmiyorum gazlı içeçek içmiyorum onun yerine Türk kahvesini bazen 1 bazen 2 tane içiyorum günde 🙈
mervayd1n Halimer yahu ben vazgeçemiyorum galiba 🙈 yemeklerde tüketmesemde yemekten sonra çay içiyorum valla kahve de içiyorum
Minikmucizem7 Ben bu konuda doktoruma danıştım haftada bir içebilirsin demişti doktorunuza danışmanızda fayda var
Serifeisitmir mervayd1n tadını unutt canım inan ki oysa normalde çok çok severdim ama 24 haftalık olduk daha hiç içmedim bence içme çok canım istediği zaman iç tabi ki
Ozubu mervayd1n çayı da kahveyi de sadece haftasonları içiyorum eşimle birlikte oda çayı bir bardak ve çok açık Türk kahvesini de şekersiz 😋asitli hiçbirsey içmiyorum
Cansummm mervayd1n ben en başından beri hiç içmiyorum doktorum günde 1 tane istersen içebilirsin ama ben önermiyorum dedi. 33+6 haftalığız doğumdan sonra artık içeceğim☺️
Deletedmom310 mervayd1n tam bir kahve delisi olduğum için doktoruma ilk kontrolümüzdeki sorum kahve içebilir miyim olmuştu 😅 Günde 2 fincanı geçmezsen tabiki içebilirsin hamilelik sevdiğin şeylerden mahrum olmanı gerektirmiyor demişti ☺️
EsmaaTklc mervayd1n 27+0 im Valla ilk üç ay dikkat ettim içmedim şimdi içiyorum çayı açık içiyorum kahveyi de iki üç güne bir tüketiyorum ya türk kahvesi ya dibek
szekys Kahveye öcü muamelesi yapmamak lazım bizim ülkede hamileysen hemen ilk yasak gelen şey kahve oluyor. 150 mg’a kadar günlük kahve içebilirsiniz tüm kaynaklar böyle der. Bir fincan türk kahvesi 60 mg.
Caglasy 36 haftaligim, Gunde 1 bardak turk kahvesi mutlaka iciyorum ayrica gunde 2-3 bardak cay ictigimde oluyor kan degerlerim gayet iyi zaten her hamile gibi takviye ilaclarimi aksatmiyorum doktorum da herhangi bir kisitlama vermedi
Selda33 Ben de her gun mutlaka turk kahvesi ya da filtre kahve iciyorum. Doktorum da 2 fincana kadar tuketebilirsin, cayi da 3 bardak acik icebilirsin dedi. Ben de her gun cay ve kahve tuketiyorum.
KoalasMom mervayd1n Doktorum günde iki bardak açık çay bir bardak türk kahvesi veya filtre kahve içebilirsin dedi, içiyorum ☺️