Hnd Gamzeli doktorun yorumu ne oldu 3 hafta ileri olmasına? Allah korusun gebelik şekeriniz falan vardır bilmeden böyle beslenirseniz problem yaratabilir.
Gamzeli Hnd iyi dedi bebek 3 hafta önden gidiyo dedi ama bayağı bi şaşırdı şekerimde yok çok şükür gecen hafta baktırdım troid biraz fazla çıktı o kadar 😊
Gamzeli asdfk valla bol bol muz yedim sabah akşam bebeğin gelişimi için iyi diye duymuştum çok çok iyi geldi demekki 😅😅
Kubraekn Gamzeli benim bebeğimde sata göre 35+1 ama ultrasonda 38 haftalık 3300 kilosu şimdi ben sata göremi doğurucam yoksa ultrasona göremi iyice kafam karıştı
Gamzeli Kubraekn onda biraz kafam karıştı işte eğer ultrasona göre ise doğum ben beklediğimden erken doğum yapıcam 🤔
Busraaytac Gamzeli sata göre 29 haftalıktır ama sonuçta sizn ne zaman hamile kaldığınızı ultrason bilmiyor sonuçta yani demek istediğim sattan önce hamile kaldıysanızda bebeğin haftası ileri çıkıyor. Şuan benimde öyle 24 haftalık ama ultrasonda 25+3 çıkıyoruz
firdevs Gamzeli aynısını ben de yaşadım canım 32 haftalıkken de 34 haftalık görünüyordu benim paşa 2250 olmuşuz tabi 1 hafta önce haftaya gittiğimde 36 olacak mı bakalım 🤔
Gamzeli Kadriye1999 iri bebekler daha kolay normal doğum oluyo diye biliyorum sezeryan mı düşünüyosun?
Kadriye1999 crnmr Beri yok aslında haftasıyla birebir gıdıyor herhalde yedıgım muz ve kırmızı et yaradı😂😂
mervesarp2005 Kadriye1999 benim 24. Haftada 680 Gr di bebeğim. Doktor gayet normal olması gereken ölçülerde demişti. Şimdi sen 1500 kg diyince şaşırdım.yanlislik olmasın ölçümlerinde. Yada şeker testi istedi mi doktorun.