kubmes3 Kızlar merhaba 6+1 günlük hamileyim iştahsızlık çok fazla var hiçbir şey yiyemiyorum benim durumumda olan var mı yada ne önerirsiniz
Mavilibulut kubmes3 canım benimde o haftalarda başlamıştı ve bulantı eşliğinde 20. Haftaya kadar sürmüştü kilo vermistim umarım seninki çabuk geçer 🌸
Ervasevgi kubmes3 normal istahsizligin ilk 4 ay bebek senin depolarından besleniyor ama 4uncu haftaya girdiğinde bak iştahın nasıl açılcak durduramicaksin😁
kubmes3 Oglakdorukcum 1 haftadır başladı bebek şu an benden beslenmiyormuş yeni olduğu için ama yine de zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum
Oglakdorukcum kubmes3 evet senden beslenmiyor benım emide bulantı oluyordu hiyebildigim kadar yiyordum midem bulanaCksa yemiyordum tost falan yiyordum cay içmiyorum kahvede midemi bulandıryodu öyle
Oglakdorukcum kubmes3 aynen valla bende günler gecesinde gelsin diyorum sıkılıyorum oyun oynarız belki birlikte arkadaş olur bana sımdı yalnızım 😊
kubmes3 Oglakdorukcum kesinlikle ben de öyleyim tayin nedeniyle şehir değiştirdik kimseyi tanımıyorum çok sıkıldım doğsa da sevsem diyorum 9 ay nasıl geçecek😊
kubmes3 Aydabelinay kahvaltı düzenim bozuldu genel itibariyle gün içinde iştahım pek olmuyor ama zorluyorum kendimi yine de😞
kubmes3 Mavilibulut çok teşekkür ederim canım inşallah, ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizlik bilgisizlik her şey var😅
Mavilibulut kubmes3 rica ederi. benimkide ilk ben de o haftalarda öyleydim ama şu an 31+6 olduk yaşadıkça tecrübe ediniyor insan😂🥰
kubmes3 Aydabelinay 6+1 canım. Hayır ya iştahsızlık kötü oluyor açsın ama bir şey yiyemiyorsun bu Sefer mide bulantısını tetikliyor hiç isteme yani😂
Mavilibulut kubmes3 aynen aynen canım şu an bende aklımı doğuma doğum sancisina takmış şekilde araştırma yapıyorum 😂
kubmes3 Mavilibulut Doğrudur valla ya benim daha doğuma çok var ben bile onlara bakıyorum her türlü doğumu öğrendim 😂