Merhaba anne adayları🤗 artık bende buraya doğum hikayemi yazıyorum o günleri çok bekledim💜öncelikle minik Umay Eslem’imiz sezaryen ile dünyaya geldi size hamileliğimin başından sonuna kadar yaşadıklarımı anlatıcam dinlemenizi tavsiye ederim!!!! Öncelikle asker eşi olduğum için şuan Diyarbakırdayız eşim burda görev yapıyor ve ben ilk hamile olduğumu Muş’ta öğrendim eşim 1 aylığına üs bölgesine gitmişti ve kaynanam geldi yanıma beraber muşa gittik gezmeye ben orda ikinci gün hava değişiminden dolayı grip oldum bi kaç gün burun akıntısı devam etti bi gün otururken bianda midem bulandı ama hamileliğe hiç ihtimal vermedim çünkü sadece 1 buçuk aylık evliydim ayrıca adetimin günüde geçmişti kaynanam ısrar etti test yap diye ve test yaptım çift çizgi çıktı Tabi herkes çok sevindi kaynanam oğlumu arayıp haber vercem felan dedi zor engel oldum ben eşim için kutu hazırlamıştım ama kaynanam o kadar aceleciydi ki mecbur eşimi arayıp söyledim önce wp den testimin fotosunu attım eşime sonra eşimi aradım çok heycanlıydı biran önce yanına gitmemi istiyordu ve telefonu kapatmadan hemen bana beşik fotoları atmaya başlamıştı😂😂ve öyle böyle 1 ay geçti ve tekrar Diyarbakıra geldik eşim bizi almaya gelmişti ve elinde bir sürü poşet vardı bebeğimize jandarma arabası, çorap, emzik vb. Şeyler almış ve bana bu müjdeli haberi verdiğim içinde altın kolye almıştı. Ve ertesi gün hemen özel Genesis hastanesine gittik ve doğum hikayem Sezin Vural hanımla başladı ben olanları anlattım ve beni ultrasona aldı ve orda bebeğimi gördük ve o zaman tam 2 aylıktı💕💕♥️♥️Eşim görünce çok heycanlanmıştı kalp atışını dinledik huzur veriyordu bize❤️❤️Böyle böyle 4. Aya kadar kontrole gittik 4. Ay kontrole gittiğimizde cinsiyetini öğrenecektik 🙏🏻🙏🏻🙈🙈çok heycanlıydık içeri girdik Ama benim içimden hep kız geçiyordu doktor ultrasondan baktı ve prensesimiz geliyor dedi o an eşim çok sevinmişti nerdeyse havalara uçacaktı ama yanlış anlaşılmasın Erkek bir evladımız olsaydı aynı şekilde onda da havalara uçacaktık sağlıklı olması bizim için önemli olan eşimin çok sevinmesinin neden 5 erkek kardeşler kaynanam kız olsun diye 5 tane erkek çocuk yapmışlar ve hiç kız kardeşleri olmamış kız olduğunu duyunca bu yüzden biraz fazla sevindi ama eşimden Allah razı olsun hamileliğim boyunca bana hiç bir iş yaptırmadı evi kendi temizledi yemek yapıyordu canım ne çekse hemwn anında bulup geliyordu hatta kış ayındaydık ve 7 günlük İznimiz vardı bizde mersine tatile gittik orda canım yeşil erik çekti sonuçta kış ayı ve yeşil erik bulmak imkansız gibi bişey o gün sabahtan akşama kadar yeşil erik aradı Mersinin altını üstüne getirdi ve akşam geldiğinde 5 tane yeşil erik getirdi stoklanmış haldeydi ve o 5 tane eriği 200 tl ye almıştı 😂😂eşim göreve gitmediğinde gece nöbetinde olduğu zamanlar gündüzleri hep gezmeye gittik beni hep gezdirdi şuan çocuğum var hâlâ geziyoruz gezmediğimiz gün yok böylelikle hamileliğimin sonlarına yaklaşmıştım ve artık 9. Ayıma girmiştim eşim üs bölgesindeydi ben normalde doğumu Bursa da yapacaktım ama malesef covit-19 virüsünden dolayı diyarbakırda kaldım ve eşimgilde üs bölgesinden virüsten dolayı inemiyorlardı doktorum son ayıma girdiğim için her an doğum olabilir dedi ve eşim komutanlarıyla konuştu ve komutanları sadece eşimi indirdiler üs bölgesinden diğer arkadaşları malesef 2 ay orda kaldılar ve artık doğum yaklaşıyordu pazar günüydü pazarteside kontrolüm vardı ve saat 15:00 a zor buldum randevu pazartesi sabah belimde bi ağrı vardı hiç öyle olmamıştım yatınca geçer diye düşündüm ama malesef olmadı eşim dediki saatini beklemeyelim hazırlan gidiyoruz hastaneye vardığımızda saat 13:20 ydi ve doktorlar öğle arasından dönüyorlardı ama çok sıra vardı doktorum zaten beni görünce bana dedi nst çektir sonucunu al gel dedi ve dediğini yaptım sonucu aldım geldim bana dedi sancın görünmüyor ama belim çok ağrıyordu ve belimin ağrıdığını söyledim bana ultrasonda bir bakalım çünkü doğum başlamışta olabilir dedi o gün gittiğimde bebeğim normalde tam 38 haftalıktı ultrasonda 39+3 olarak görünüyordu doktorum dedi gelişimi 1 hafta önde kafa çevresine felan baktı ultrasondan sonra bana çatı muayenesi yaptı ve dedi çatın çok dar sadece 1 cm açılma olmuş bebeğin baş kısmı geniş o yüzden mecbur sezaryenle alacağım dedi yarın gel yatışını yapalım doğumu yapıcaz dedi eşim o kadar heycanlıydı ki çünkü saatler sonra kızını kucağına alıcaktı eve uçarak gittik bu arada doktorum gece 00:00 dan sonra yemek yememem ve su dahi içmemem gerektiğini söyledi ve hastaneye hiçbir şey yemeden içmeden gittim saat 9:00 da yatışım yapıldı damar yolu açıldı serum felan takıldı herşeyimiz hazırdı kızımızı bekliyorduk eşim çok mutluydu devamlı bana destek oluyordu ve işte kızımı kucağıma alma vakti gelmişti saat 11:00 da ameliyathaneye götürdüler beni normalde eşim doğumda yanımda olacaktı özel hastanede babayı doğuma alıyorlar ama virüsten dolayı malesef alınmadı ameliyathaneye geldiğimde sedyeye oturttular ve omuriliğimden sadece bel altımı uyuşturmak için anestezi uzmanı iğne yaptı ve beni yatırdılar bel altımı hissetmiyordum ilk hamileliğimdi ayaklarımı hissetmeyince biraz korktum ama doğum yapmaktan asla korkmuyordum ve kendi doktorum yani Sezin Vural hanım doğum için geldi yanıma bilgi verdi ve sezaryen için artık ameliyata başlamışlardı ameliyatımın sonuna kadar doktorum hep benle sohbet etti ve saat tam 11:40’ da prenses kızım Umay Eslem’imi kucağıma aldım ilk ağlayışı hemşirenin yanağıma getirip bana dokundurup bak annesi prensesimiz doğdu demesiyle tüm herşeyi unuttum çok mutluydum ve benim dikişlerimi lazer dikiş yaptılar dikiş işi bittikten sonra beni ve kızımı odamıza çıkardılar eşimin bizi gördüğü o hali asla unutamam mutluluktan gözleri dolmuştu ve ikimizede sıkıca sarıldı eşim benim kulağıma eğildi ve dedi ki ömrümün yettiği yere kadar Allahın izniyle sizi asla bırakmiycam dedi ve alnımdan öptü❤️🥰🥰🥰❤️♥️♥️💜hemşireler benle çok ilgilendiler yani yanımda sadece eşim vardı annem ve kaynanam gelmediler biz gelmeyin dedik çünkü gerek yoktu zaten virüs var yanımda sadece eşim vardı ama hemşireler eşime bile düşürmediler beni üstümü onlar giydirdi çok ilgilendiler o yüzden Diyarbakırda doğum yapacak anne adayları ÖZEL GENESİS HOSPİTAL de doğumlarını yapmalarını tavsiye ederim😘❤️❤️Kızımız artık yanımızdaydı sonra hastanenin gotoğrfçısı geldi minik kızımızı ilk doğduğu haliyle çekti hastaneye özel sertifika yapcaklarını söylediler hastanede 1 gün kaldık ertesi gün taburcu olduk ben doğum yaptıktan 7 saat sonra yürümeye başladım ilk kalktığımda çok zorlanmıştım çünkü ağrıyordu ama 2 ci yürümemden itibaren rahatça yürüdüm ve ben çok çabuk toparladım 3. Gün gezmeye giden ben😂😂 ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor ve birazda psikolojik Eşimden çokça Allah’ım razı olsun çünkü 1 ay boyunca yemeği kendi yaptı temizliği kendi yaptı ayrıca eşim titiz biri olduğu için temizliği çok detaylı yaptı beni hiç yerimden kaldırmadı sadece lavabodan lavaboya kalkıyordum onun dışında eşim beni hiç yerimden kaldırmadı😘❤️🥰♥️♥️Ve şuan kızım 4 aylık şuan oldu eşim hâlâ yeri geliyor yemekte yapıyor temizlikte yapıyor eşim üs bölgesine gittiğinde bizi günde 4 kere görüntülü arar ve geleceği gün için gün sayıyor ve biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz kızımız arabaya binince arabadan inmek istemiyor ayrıca kızım şuan 4 aylık ama babasına aşırı düşkün ve eşim üs bölgesinde olunca onun sesi ve fotoğraflarıyla uyuyor huysuzlandığında eşimi görüntülü arıyorum babasını görünce babasının sesini duyunca huysuzluğu bırakıp uyuyor ve babasıyla çok konuşuyor zaten genellikle kızlar babalarına düşkün olur❤️😘♥️Anne adayları sakın korkmayın herşeyi Allah’ a bırakın canı verende alanda Allah dua edin❤️Tüm anne adayları inşallah çocuklarınızı sağlıklı kucağınıza alırsınız😘❤️😘❤️
💕UMAY ESLEM💕
🌸🙏🏻@Doğum Tarihi: 28 Nisan 2020🙏🏻🌸
💜🙏🏻Doğum Saati:11:40🙏🏻💜
🥰🙏🏻Doğduğu Boy, Kilo: 50 cm ve 3 kilo🙏🏻🥰
😘🙏🏻Doğum Yeri: DİYARBAKIR ÖZEL GENESİS HOSPİTAL🙏🏻😘