Leblebininannesi canım bende kilo konusunda çok hassasım. Ama sanırım formülü buldum. Kahvaltıda 2 yumurta zeytin büyük bardak süt yada kefir içiyorum. Yaklaşık 1 saat sonra kavrulmamış 1 avuç badem 1 avuç antep fıstığı 1 avuç kaju ve 1 avuç cevizden oluşan 1 kase çerez yiyorum. Bunu yedikten sonra canım 1,5 2 saar birşey istemiyor. Eğer isterse yine süt içiyorum. Genel anlamda içtiğim süt miktarı günlük 1 lt kadar. Ayrıca günde 1 yada 2 sodyum oranı düşük maden suyu içiyorum. Bu beni uzun süre tok tutuyor. Akşam da balık kırmızı et yada baklagil yemekleri yiyorum ekmesiz ve bir kase salataya 1 limon sıkılmış olarak tüketiyorum. Ama kırmızı et yada baklagil tüketeceksem en son 2 saat önce süt içiyorum çünkü yemekteki demir ile kalsiyum midemde karışıp demir emilimi azalmasın diye.. çay ve kahve asla tüketmiyorum çünkü bu iki içecek yanında birşeyler atıştırmayi istediği gibi barsaklarda demir emilimini de azaltır. Bence bol bol su, süt ve kefir iç, eni konu tok tutuyor. Ne kadar protein alirsan o kadar bebeğin gelişir, buyur, kilo alir ve sende aksine çok az kilo alırsın.