Asilaymomm Kızlar merhaba bebegımın hareketlri var ama güçsüz gbi cok yavas harekt edyor. Vurmalı kırmalı harektlrıne alısınca suan böle olması canımı skıor. Normlmı acaba? 2 gun once kontrlm vardı her sey yolundaydı bugun öle yapmaya basldı
Zynp01 Asilaymomm bnde de öyle oldu bugün 1 kere hareket etti ama çok güçsüz normalde irkilirdim ve üst üste hareket ederdi 34. Haftadayz korktuk
Edcrfv Asilaymomm aynı gündeyiz sizinle dün bende bu konuda post açtım tabiki cvp yazan olmadı malum konu ilgi cekici değil 🤦🏻♀️ Neyse doktoruma danıştım bu haftalar normal olabilir zayıf hareketler ancak yine toplam 10hareketten az olursa hemen gel dedi sizde bu şekilde takip edin isterseniz
Zynp01 Asilaymomm bnce siz de doktora gidin bnmde normalde ptesi randevum vardı ama iyi ki beklemedik
durununannesii Asilaymomm günleri günlerini tutmuyo minnoşların bizde 32deyiz bugün pek bi nazlım miniğim 😏
baharsmom Bizde oyleyiz iki gğndür arada hareket ediyor ve cansiz cansiz kıpır kıprdi önceden 32 haftaligiz bende tedirgin oldm😬
Asilaymomm Edcrfv 10 hareketten fazla hıssedyorm sadece gucsuz gbı hareketlri. Cok iyi oldu yazdığınız normldr ınsallah bugun öle oldu sadece
Zynp01 Kızlar şimdi hastanedeym bebişim çok hareketliymiş nst de öyle çıktı ancak bn hissetmiyorum. Asıl şaşırdığım sancım çıktı nst de 60-80 arası. Doktor eve göndermedi tedavi uyguluyor
Edcrfv Asilaymomm aynen Canm çok zayıf geliyor hareketleri aynı şikayetler gibi ama yakınsa tabi doktora bi danış sende icin rahatlasın
Zynp01 Edcrfv yarım saat arayla dilaltında erittiğim bi hap verdi nst çekildi sancılar azaldı ancak doktor 2 saat spnra bi daha iç tekrar çekecez dedi beklyrz