• Doğum Hikayeleri
  • 39+1 de gelen kara kuzum 🧚🏼‍♀️🤱🏻(Spinal sezeryan )

Adettendir ben de doğum hikayemi yaziiim dedim ☺️
Hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıkmışım bile. 4 günlük bir gecikmem vardı ama normalde de buntarz gecikmeler yaşadığım için önemsemedim. Ama bir akşam bir anormal bir gaz sancısı yaşadım ve acile zor gittim adım atmaya halim dahi yoktu nys doktor adette gecikmem olduğunu öğrenince müdahele etmedi ve tahlil istedi gece 1,5 ta sonuç çıktı süprizzz anne-baba oluyorduk.😂
ilk trimesterim klasik bulantılarla geçti ama istfram olmadı çok şükür🤲🏻
2.trimesterda kalp çarpıntısı yaşadım ve korkunç günlerdi karantina da hepten pik yaptı 😱
nyseki 3. Trimesterda kalp çarpıntım azaldı ya da ben alıştım artık bilmyprum ama bu seferde ellerimde uyuşma ayaklarımda şişme başladı. Öyleki yeşil dev hulk.un ayağı halt etmiş 😂😂
ve öyle böyle son haftalara geldk 32. Haftada doktorum bebeğin 2200gr olduğunu ve iri bir bebek olcağını söyledi.ben tabi çok anlamıyorum iri bebek diye seviniyorum. (Bebeğim zayf diye üzülmeyein bence son haftalar hafta da 500 gram falan alabiliyorşar bnmki öyle oldu )
sonrasında kilo artışları devam etti tabi ama ben normal doğum istedğim için artık tedirgin olmaya başladım hatta forumda da yazdım 38.hafta 3900 gr olan bebek normal doğar mı diye.doktorum Da sağolsun normla doğum tarqftarı bir doktor ☺️ Nyse geldk 38. Haftaya doktor bebek dönmüş Çatında müsait normal doğum için ama kilosu biraz fazla gbi dedi ama normal istediğin için bir hafta daha bekleyelim dedi bekledik. Dün sabah kontrole gittik ve doktorum bebeğin kanala girmediğini ve kilosunun 4100gr olduğunu söyledi artık normal için diretmeye gerek olmadığını söyledi .ve hemen öğleden sonra yatışını yapalım sezeryanla alalım fıstığımızı dedi☺️ Tabi ben bi Strese grdim nasıl yani bgn mü hemen mi sezeryan mı ayy yarın olsaydı ben panikledim falan 😂 tabi yarın da olabilir ama sen de bebek de strese girersinz dedi ve dün 2 de yatışımı verdi😅😅 2 de hastaneye yattım covid ve gereklş kan testlerim yapıldı ve 4 e 10 kala ameliyata grdim.😱😱
buarada ben genel anestezi istedim aama doktorum illa spinal dedi ve spinal oldum. Çok stres yapmıştım ama korktuğum kadar değilmiş🙈 ebe-hemşire-doktoru dinlerseniz ve de önce Allah a sonra onlara güvenirseniz rahat geçiypr☺️ Bebişimin dünyaya gelişine şahit olmak müthiş bir duyguydu bol bol fotoğraf çektrdim o an çok tatlıydı tentene temas ettrdikleri an ağlayan çocuk bir anda sustu kuzum yaa 💕
sonrasında ameliyathaneden birlkte çıktık toplamda yarım saat sürmemiştr herhalde.
spinalin güzel yanı ameliyattan snra hemen sıvı tüketebiliyor olmak.bol bol su ve kayısı suyu içtim serumlar ağrı kesiciler falan akşam 9.5 gbi ayaklarımın uyuşukluğu geçince yürüttükler. Gazım hemen çıktı çok şükür ondan Sonrada bol bol yürümeye çalıştım. Hala daha yürmeye çalışıyorum. Şuan hala hastanedeyiz muhtemelen bu akşam çıkaracak doktorumuz. Ama sorunumuz şu ki dikişlerimde hafif yanma ve sancı var ama normalmiş bir de hala sütüm gelmedi 😢 lütfen bana dua edin sütüm biran önce gelsin.
Baya bi uzun oldu sanırım kusura bakmayın
sormak istediğinz birşey varsa cevaplarım
. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla kavuşun bebişlerinize ☺️💐
sevgiler 💕

Nino canim Allah anali babali buyutsun insallah saglicakla buyusun fistik ne guzel kurtulmussunuz darisi bizlerin basina insallah 😇

• Nino bunu yanıtladı.
    • Nino bunu beğendi.

Nino allah analı babalı büyütsün canım 🥰 bebişin kilosu çok güzel maşallah ne yedin ne içtin bebişi nasıl geliştirdin bize de taktik ver 🙈

DefneUraz valla cnm hiç bişeyi kısıtlamadım açıkçası sadece şekere çok yüklemmemeye çalıştım ama kavun çokmyedim normalde de yerim bi de multivitamin olarak femix omega kullandım belki o kilo aldırmıştr

Allah analı babalı büyütsün 🥰 bebegin doğduktan sonra kilosu kaçtı ve devlette mi doğum yaptın. Benimde bebeğim büyük büyük diyorlar ama bana öyle değilmiş gibi geliyor acaba doğduktan sonra usg deki kilosuyla aynı mıydı?

DefneUraz ben balık yiyemedğim için Omegalı bir vitamin verdi cnm ondan femix omega

Nino fark ediyormuş ya benimde öyledir büyük ihtimalle ondan dolayı normal doğum yapmak istiyorum

• Nino bunu yanıtladı.
            • Nino bunu beğendi.