Enfal Esila_arad ikili test yaptırdınız mı ense kalınlığı falan bende 11 haftalık oldum yaptirsam mı çok kararsızım
dryaakhrmn Esila_arad 14 haftadayız mide bulantımız hiç bitmiyor şimdide sırt ağrım başladı ara sıra bi baş ağrısı bakalım hayırlısı daha nasıl aksiyon bekliyor beni 😇
Nehirr88k Esila_arad 13 haftaliğım mide bulantılarım arada uğruyo unutturmuyo kendini 🙄 baş ağrım 3 gun önce hep üst üste ağrıdı gecmedi karanlık odada yattım sessiz tülbent sıktım banamısin demeyince mecbur parol içtim normalde hemen icmiyorum ama mecbur kalınca içtim
Mercimeginannesi123 11hafta yeni doldu şuan baş ağrısından ölüyorum bulantı zamanları daha iyiydi baş agrısı bütün yaşama sevincimi öldürüyor gibi
Elisabeth001 Enfal neden yaptmırıyorsun tabikide yaptır sonuçta bebeğe zarar verilecek bişey yapılmıyor…
Mybabyizmir Enfal 12+3te yaptırdım ben canım. Ense kalınlığı 0.9 çıktı. Kan testi sonucum çıkmadı daha. Doğumda soruyorlarmis diye okumuştum burada sırf onun için yaptırdım.
sue92 Ben de 15+3’teyim. Baş ağrısı şikayeti bu hafta komple bende de var. Hatta pazar gecesi dayanamayıp acile gittim, parol verdiler serum da kendime geldim. Acil doktoru parol yazdı bana. Zor durumlarda kullanabilirsin dedi.