[silindi] Merhaba kızlar aranızda HSG ilaçlı rahim filmi cektiren varmı? Varsa çektirdikten ne zaman sonra gebe kaldınız? Film sonrası ne kadar zaman geçince birlikte oldunuz?
Sonhamilelik [silindi] ben canım.çekildiğim ay hamile kaldım ama düşük oldu kürtajdan sonra 2. Ay tekrae kaldım hemen
Nghnclkk [silindi] merhaba, ben çekilmiştim rahim içindeki salgıları temizlemek için doktor çekelim demişti. Çekildikten 48 saat sonra ilişki serbestti 9 kasımda çekilmiştim 29 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim
[silindi] Nghnclkk çok sevindiim :) bende geçtigimiz çarsamba cektirdim yumurtlamam salı günü insallah bende güzel haberlerimi yazarım. Allah isteyen herkese evladını kucagına almayı Nasip etsin.
KudretCoskun Merhaba bende çekilmiştim. Çekildikten sonra ilk ay ilişki yasak dedi doktorum ikinci ay zaten hamile kaldım :)
[silindi] KudretCoskun eyvah ben yanlısmı yaptım acaba doktor bana hiçbişi demedi ben 3 gün sonra birliktelik yaşadım bişey olurmu 😢
Aloneanqel [silindi] Anestezili Hsg çekildim şubat 2020 de. Mart da ilişki yaşamaya başladık. Mayıs da hamile kaldım
[silindi] MervEnis çok güzel Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin anasına babasına hayırlı evlat olsun :)
insan_insan [silindi] film çekildikten sonra 7 gün ilişki yasak demişlerdi o arada antibiyotik vs kullanmıştım o yüzden o ay yumurtlama günüm geçmiş oldu doktorum da bu ay olmaz vücuda ilaç girdi demişti , sonra ki ay hamile kaldım 🌺
KudretCoskun [silindi] doktoruna göre hareket et canım. Antibiyotik filanda vermişti bana. Her doktor farklı yönlendirebiliyor.