Zeliha4682harun benimde 18 aylık kızım var ve 8 aylık hamileyim. Bende 1 ay öncesine kadar emziriyordum ama sütüm hamileliğim ilerledikçe kesilmeye başlamıştı ama kızım yinede emiyordu. Uyurken bile emerek uyuyordu. Başlarda gece emmek için uyandığında vermemeye çalıştım bu konuda biraz inat ettim bir iki bir iki derken gece emmemiz ortadan kalktı daha sonra gün içinde ki emmelerini azalttım ya yemek yedirerek ya da aklını başka şeylerle meşgul ederek bunu denedim. En sıkıntılısı benim için gün içinde ve gece emerek uyumasını bıraktırmak oldu. Gün içinde uykusu geldiğinde ayağımda salladım ninniler söyledim yanına yatıp sırtına masaj yaptım başta çok direndi sürekli ağladı ama bu konuda epey bir istikrarlı olduğum için bana karşı gelemedi. 😃 ve şimdi öğlen uykusu gelince kucağıma gelir uyur ya da yatağında masaj yaparım uyur. Geceleride kendi kendine bir sağa bir sola döne döne uykuya dalıyor. ☺️ Arada bir aklına meme geliyor ama vermiyorum oda ısrar edemiyor. Size tavsiyem bu konuda kararlı olun ağlıyor diye hadi vereyim meme sussun demeyin. Ve de öyle bir anda bıraktırmaya çalışmayın yavaş yavaş bıraktırın. Zaten zamanla oda pes ediyor. ☺️