Kızlar bende doğum yaptım 1 hafta oldu,doktorum betül hanımdı.Normal rutin 34. Hafta muanemdi herşey yolunda giderken nstde sancı farketti ve beni bırakmadı.3 defa nstye soktu serum felan verdirdi.kendisinin mesaisi bitti,çıktı.ama benimle ilgilenmeyi kesmedi,hep aradı.hastanede nöbetçi doktoru yönlendirdi ilaçlarımı o ayarladı.sancılarım düzene girince hastanede bebek yoğun bakımında yer olmadığını öğrenince koşuyolu medipole sevkimi ayarladı ordaki doktora benim hakkımda bilgi verdi,telefonla irtibatını hiç kesmedi.ve benim için en doğru tedaviyi uyguladı eğer farketmeseydi benim için çok sıkıntı olucaktı.Doğum yaptım ertesi gün beni cepten aradı beni ve çocuğumu sordu.kendisine minnettarım🤲🏽Nur betül hanımdan asla tereddüt etmeyin gerçekten çok iyi bir doktor.ve çamlıca medipolu öpün başınıza koyun koşuyolu medipol yol geçen hanı.ve muaneye eşli giriyolar çamlıcada izin yok virüs konusunda çamlıca bin kat daha iyi.vede sezeryan doğumu 3900 e yaptım koşuyolu medipolde,çamlıca medipolde 2200 dü düşünün🙄hepinize hayırlı doğumlar diliyorum🤲🏽💐