Cansummm Zynp01 iyi yapmışsınız o zaman en azından aklınız kalmaz. Haber verirsiniz bizlere de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Bende 33+6 haftalığım en azından bilgim olmuş olur.
Zynp01 Lalammm tedbir amaçlı gidilebilir ama o haftalarda pek düzenli olmuyor canım 30 dan sonra bayağı düzene giriyor
Zynp01 Kızlar nst de bebek çok hareketli çıktı çok şaşırdım bebekte sıkıntı yokmuş ancak asıl şaşırdığım sancılarım varmış 80 e kadar çıktı doktor eve göndermddi tedavi uygulayacakmş
Lalammm Zynp01 cnm hareleti vad ama cok yavas minicik normalde daha xok plurduda ondan belkide aksam duzelir ya ilk gebelik de
Cansummm Zynp01 bebekte sorun olmadığına çok çok sevindim ama sancılarınızın çıkmasına da çok şaşırdım. İyi ki gitmişsiniz. Belki gitmeseydiniz sancılarınız artacak doğum başlayacaktı ve tedavi için geç kalmış olacaktınız. Zamanında sağlıkla gelsin miniklerimiz🙏🏻
Zynp01 Cansummm çok haklısın canım bna kalsa bikç saat daha beklerdim eşim pimpirik o durdurmadı 🙏teşekkür ediyorum 😘
Zynp01 Sancılarım azaldı kızlar yarım saat arayla dilaltı bi hap verdiler sonra nst çekildi sancılar bayağı düştü ama 2 saat sonra 1 hap daha içip tekrar nst çekilmesi gerekiyormuş