burcumelis Hamileliğim 9+4 hamileyim ya hiç ben gibi değilim iştahım yok midem bi değişik ruhum sıkılıyo hiç ama hiç bişey yapasım yok evi temizlemek istemiyorum eşimde 15 gündür hep mesai 10 dan aşağı gelmiyo bugünde çalışıyo onunda destek olmayışı deliricem ya 18 aylık kızım var bütün günüm ona bakmakla geçiyor zorla yemek yapıyorum o kadar halsizim ki niye böyle anlamadım hep yatasım var iyi ki kızım var hepten yalnızlıktan bunalırdım ailemde 30 km uzakta babam gelicek bgün daha gelmedi annem kardeşim desen salladıkları yok gelin destek olun az diyorum halsizim diyorum kardeş sürekli bahane peşinde gelesi yok bıktım artık sizin nasıl gidiyor hamilelik
hamisanne33 burcumelis aynı anlattığın gibiyim halsizlik bitkinlik yok böyle bisey bulantı kusma iştahım hiç yok 2kg verdim yiyemiyorum diye yesem de çok az ev leş gb kalkıp bi makine vuramadım yemek desen zoraki yapmaya çalışıyorum çok zor geçiyor kolum kalkmuyo sanki esimde isten geç geliyor uyuyor ailem uzakta gurbetteyim kaynanam gille eltim ayni binadayiz ama oldunmu kaldinmi demezler evde iki çocuk off allah yardımcımz olsun çok zor geçiyor
Betzm burcumelis gececek canım bende öyleydim ailemin yanına gittim 1,5ay bebegim 6aylıktı şimdi büyüdük biraz kendime geldim
Drn-Brc burcumelis o haftalar en zoruydu benim de şimdi 25. Haftadayım geçiyor merak etme şimdi nerdeyse eskisi gibiyim
Burcinisp88 Haftadayım yemin ederim hayattan soğudum. Yemek yapmak öyle zor ki. Ev işleri vs. Sürüne sürüne yapıyorum. İnşallah geçerrrr yakında
Rmykzc Aynı bnde oyleym kzlar 11 haftalık oldm bugun 8haftadn berı kusuyorm hayttan tat alamıyorm resmn zayfladm ustune ne yesem gerı gelıyor 😕inşallah bugunlerde gecer çok şükür genede