Merhaba happymoms🥰
Uzun uzun zamandır buralardaydım,serüvenim 3.çocuğu istememle başladı ve ilk kayıbımda böyle başladı bebeğimin 2.5aylıkken kalbi durdu malesef,sonrasında 5-6ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ve klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım tekrardan☺️Başlarda bulantım olsada keyif veren bi hamilelğim vardı taa ki dertaylı usgye kadar,plasenta previa totalisle karşılaştım yani bebeğimin eşi rahimağzını tamamen kaplıyordu😕başta çok önemsemedim çünkü bi önce ki hamileliğimde de eşi aşağıdaydı sıkıntı çıkmamıştı ama,evde işimde gücümdeydim hatta kendimi çok yorduğumu farkettiğim gün aniden çeşmeden akan su gibi kanamam başladı henüz 26 haftalıktım tabi hemen herzaman ki doktorumun olduğu hastaneye gittik riskin çok yüksek kanaman çok var dediler eğitim araştırmaya gönderdiler,orada beni hemen doğumhane katına alıp tedaviye aldılar ,herşeye hazır ol dediler daha bebeğim 1.100 gramdı neyse ki korkulan olmadı 6gün hastanede yattım ve çıktım sonrasında annemde kaldım ve hep yattım yatmama rağmen 4sefer daha şiddetli kanamalar yaşadım😫hatta her defasında günlerce hastanede yattım,1cm açılmam vardı magnezyum sülfat tedavisi oldum prulotonlar bilmediğim serumlar toplamda 5kez vurulduğum ciğer geliştirici,sürekli kullandığım progestan hapım üstüne üstlük gebelik şekeri ve diyetim çok yıprattı beni ve gözümün bulanık görmesiyle stres ve hamileliğin sebep olduğu sağ gözümün arkasında ki sıvı birikmesi(hala bulanık görmeme sebep oluyor tedavi başlıcaz geçmezse lazerle operasyon)artık kıpırdasam dönerken bile kanamam oluyordu😒ama bebekte bi sıkıntı yoktu onun için 34-37 hafta arası alırız dediler,günler saatler hatta dakikalar bile geçmedi yattığım yerde,en son 36.haftada eğitim araştırmada ki kontrolümde bir mucizeyle karşılaştım resmen plasenta rahim ağzından çekilmiş ve en korktuğum rahimin alınma durumu ortadan kalkmıştı🤲🏻🤲🏻O kadar dua ettim ki yattığım yerde Rabbim çok büyük hamdolsun🤲🏻Hastande bana 17ağustos sezeryan günü verdiler neyse eşiminde isteğiyle bir de kendi doktoruma gittim çünkü doğumu onun yapmasını istiyorduk,vee çok şükür doktorum plasenta previa marjinal olmuş dedi yani tehlike yok ben yaparım ameliyatı dedi ve 19Ağustosa gün verdi💃🏻tabi ki kendi doktorumu tercih ettik,ancak birden kanamam başladı ama azdı bu sefer doktorum İstanbula gitmişti akşama kadar dönücem dedi,kanamamda kesildi bebeği hissediyordum çok şükür ama o da ne🤦🏻♀️akşamdan belimden kasığıma ağrılar başladı az az kahve pembe lekeleniyordum sanırım nişan gelmişti doktoruma söyledim takip et artarsa gel dedi ya da sabah gel bakalım dedi,gece hastaneye gitmek istemedim Allah büyük dedim zorla uyumaya çalıştım ancak kasılmalar uyutmuyordu😕kasılmalar şiddetlendi eşime mesaj yazdım gidelim diye gece 12ye geliyordu,eşim gelene kadar az uzandım ve pat diye bişe koptu sanki karnımın içinde sesini çok hissettim içimde ve kanamada başladı suyum patlamıştı resmen tabi sancıda başladı,eşim geldi o sırada duş aldım zorlukla🥴sanırım suyun hepsi gelmişti bacaklarımdan aşağı durmak bilmedi hasta bezlerinden taştı hep,çok şükür hastaneye vardık ve sancım 5dk da 1e düştü,ameliyathaneyi ayarladılar doktorum geldi ve ekip hazırdı,bu sırada sancım 2dk düştü ben doğuruyorum dedim çünkü ıkınma hissi başladı neyse ki bi şekilde spinal vurulabildim ve hemen işleme başladılar,plasentayı çıkardılar ve ardından bebeğim 3.35 te 💙YağızAlim💙 hemen yanağıma getirdiler,minik savaşçımla kazanmıştık artık,ağladım öptüm kokladım rüyada gibiydim ve üçüncü kez anne olmayı nasip etti Rabbim🤲🏻🤲🏻Bol dualarla iyi dileklerle doğdu benim oğlum her gören duyan dua etti,Allaha binlerce kez şükürler olsun sağlıkla doğdu minik kuşum,37+6 da 16Ağustosta kendisi seçmiş oldu doğacağı saati zamanı😊
Burası benim için kıymetli arkadaşlar bebek isteme serüvenimden zorlu hamilelik sürecime kadar hep buradaydım😻burası hep özel kalacak çok güzel arkadaşlıklarda edindim💙
Sizi seviyorum happy mom ailesi🥰
@adm
@HappyMom