dorukhan_nehirada_moms hilalmurat3362 kendi dogurdugum bebekten bile tiksiniosam eger sizin yasadiginiz cok normal bn cocugumun altini ustunu degisemiorum bazen ole bi oluo ki ogurerek kaciyorum yanindan daha 15 aylik snr vicdan azabindan aksama kdr agliorum ama elimde olan bisry deil bu isteyerek yapmiorum ama kahroluorum hersey kokuyo tencere yemegi ev lavabo ictigim su dus alirken bile ogure ogure aliorum kokuyo su bana
buket39 Bana da buzdolabı kokuyor gibi geliyordu 4 ay buzdolabından bi şey alamadım gorumcem her hafta sirkeli suyla sildi ama actigim an öğürmeye başlıyordum 1 ayda burnumu tutarak açtım şimdi 39 haftalik olduk çok şükür geçti gitti bir anı olarak kaldı:)
morusevenanne Zehra88 kesinlikle Allah yardımcımız olsun. İnşallah tez zamanda atlatırız bulantı olayını. Allahtan bulantının sonu çok güzel bişeye çıkıyor 😍
Deletedmom335 Tahin pekmez aşığı olan ben, tahin pekmezin kokusuna ve ekmek kokusuna tahammül edemiyorum😅 7+1 olduk kalbini duyduk miniğin, ağrılarla ve koku hassasiyetiyle zorluyor birazcık beni☺️