Sema-cetin68 33 haftalık hamileyim ve sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrılarım var belimde ve alt karın bölgemde kasıklarımda bazen azalıyo bazen artıyo doğum başlangıcı falan değil, değil mi? lütfen bilenler yazsın!!
Nur1126 Sema-cetin68 aynı haftadayız benimde buna benzer sıkıntılarım var aşağıda baskı göbeğimin yanlarında kramplar hissediyorum dünden beri ve karnım taş gibi hastaneye hiç gitmek istemiyorum covid dolu
Zhrnz Sema-cetin68 canim anlatman enfeksiyon belirtisede erken dogum riskide teskil ediyo olabilir dinlenince gecmiyomus hemen bi dr gorunmende fayda var 😔
Sema-cetin68 Nur1126 aynen bi de hastane bize biraz uzak kötü bişey değilse boşu boşuna gitmek istemiyorum
Sema-cetin68 Zhrnz biraz daha bekleyeceğim eğer geçmezse gideceğim zaten ne olabilir diye öğrenmek istedim 🙏😥
Nur1126 Sema-cetin68 hareketleri iyiyse düzenli kasılma yoksa bence gitmeye gerek yok diye düşünüyorum sanki yanlancı sancıymış gibi geliyor
Zhrnz Sema-cetin68 ayni seyleri gebeliklerimde yasadim o yuzden umarim onemli bisey degildir cnm.gecmis olsun 🤲🤗