Merve12 Haftama girmek uzereyim 20. Haftada bolce protein tuketilmeli imis, et sut yumurta vs, siz bebeginizi gun icinde nasil besliyorsunuz ?
mom44 Merve12 kaşar ve muz müthiş kilosu gerideydi 2 haftada etkini gördüm bide her sabah yumurta peynir süt
ElifKarata Merve12 bol meyve ve yeşillik balık kırmızı et hergün 1 adet muz aç karına ben böyle tüketiyorum canm
Merve12 ElifKarata bilmiyorum ki suana kadar hic ogrenemedim en son 50 gramki halini biliyorum oda asagi yukari demisti doktor, alttan muayene ediyolar ultrasona 5. Ayin 28 ine yazdi, ama ben Turkiyede bi doktora giidicem 5. ayin 11 nde
mom44 Merve12 demir ilacını düzenli alıyormusun peki benm nornalde demir ekliğim vardı 3 ata kadar ama hamilelikten öncede çok düşültü ilaç kullanında 3 ayda lu an yok şükür
zehracinar Knber Ayy ben çok yerim şekerli yoğurt bide Adıyaman da yufka ekmek yaparlar bilirmisiniz bilmiyorum ama bide onu içine kırıp yiyorum çok güzel doyurucu oluyor 💗
Knber Merve12 banada komşum söylemişti çok inanasım gelmedi açıkcası erken doğum yapacağımı öğrendiğim Zaman el mahkum ne duyduysam yaptım ve şekerli yoğurtun çok faydasını gördüm
tubatayfun Merve12 muz sut yumurta yogurt ilk baslarda sabahlari tuketiyordum muz sut yumurtayi aksamlarida yogurt ama deyisdirdil iki hafta onca artik yumurta sut muz aksamlari yatmadan yiyip iciyorum daha yarayisli oldugu icin bakalim faydasi olmusmu Bebislerime 😍