Elaninannesii_ Neslihan1903 ben esenler medipol Tuğba hanıma gidiyorum ben gayet memnunum açıkçası 🤰🏼💆🏼♀️💆🏼♀️ Güler yüzlü samimi bir insan bu arada SGK lı 90 lira olan muayene ücretleri 110 lira olmuş
Reyyan34 MKkubra esenler medipolde doğuma erkek girmiyor diye duydum doğrumu? Doğru ise çok sevinicem birde normal doğum ücreti ne kdar bilginiz var mı?
Neslihan1903 MKkubra ben hamile kalmadan önce gitmiştim çok tatlı bir kadın en son 150 liraydı muayene ücreti şu an ne kadar biliyor musunuz
alimerve MKkubra memnun musunuz esenler medipole gitmek istiyorum ama çok memnun kalınan ilgili samimi güven verecek bi doktor istiyorum
Defnemm2019 Reyyan34 evet doğum yerine erkek kkinseyi almıyorlar yan yana oldugu için doğum odaları eşiniz kapıda beklıyır, bence hem iyi hem kötü eşinden Baska yanında olmıyacak insanlar için kötü bir süreç tek basına ben öyleydim
Meltem3421 Reyyan34 her doktorun fiyatı aynı değil yanlız bilginiz olsun ben tuğba hanımın fiyat bilgisini verdm size
MKkubra Reyyan34 ben memnunum gayet ilgili ve güleryüzlü bir doktor herşeyi sevecen bir şekilde gösteriyor anlatıyor ☺️ 150 tl muayene ücreti doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam normal 2250 sezaryen 3bindi sormuştum ama hatırlayamadım tam 🤷♀️
MKkubra Neslihan1903 ilk gebelik o yüzden belli değil malesef ☺️ 5 aralık olarak gözüküyor inşallah bi aksilik olmazsa
Gulan Bende esenler medipol tuğba hanıma gittim bikere güzel bihastahane doğumu orda yapmayı düşünüyorum normal doğum 1450 sezeryan 2250 dediler