Canım benimde 9. Haftamda aniden kanamam oldu. Bildigim adet baslamasi gibi kıpkırmızıydı ama 1 pedi de dolduracak gibi degildi. Bende cok korktum kesin kaybediyorum bebegimi dedim apar topar hastaneye gittik. Ultrasonda hemen bebegi kontrol etiler kalp atışıvs herşeyi normaldi cok şükür kesesindede sıkıntı yoktu kanama rahimde gerçekleşmiş şu sebepten olmuştur diye birşey diyemem dedi doktor. Beni odaya çıkardılar iki kalcamdan da igne vuruldum 3 şişe serum yedim yaklasik hastanede 4 5 saate yakın kaldım sonra tekrar muayene edildim kanamanin devam ettigini surekli yatip dinlenmem gerektigini soyledi doktorum ve progestan 200 versi gunde 3 defa olmak sartiyla. Sonra eve geldik ben dusa girmek istedim ve o an gunduz kadar olmasada gene kanamam oldu kirmizi renkte alelacele dus alip cikip yattim. 2 hafta boyunca sadece lavabo icin ayaga kalktım. Suan tam 12 haftalik gebeyim. Cok sukur o olaydan sonra kanamam olmadi ama ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu haftada iki defa gibi doktor normal gelebilir dedi. En son muayenem de de kanama alanimin azaldigini soyledi. Biraz uzun oldu anlatimim ama icini ferah tut diye en ince ayrintisina kadar yazmak istedim. O gun aşırı korktmustum bebegimi kaybettim diye ama cok sukur ki birsey olmadi. Icini ferah tut. Benim bu yasadigim seninkinden cok daha zordu ve atlattim sende dinlen bol bol Allah’ın izniyle atlatirsin canım