81esramuhammet Aybukenur Çok geçmiş olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah daha iyi olur bebeğiniz
Aybukenur Duyguahmt çok sevindim sizin adınıza💞. Peki ameliyat sonrası süreç nasıl geçti bebek ağrı hissetti mi
Duyguahmt Aybukenur hayır hicbirsey düşündüğümüz gibi değildi inanın. Onlar o kadar güçlüler ki ameliyat sonrası cok rahat geçti bizim kalkıp sedyelere tırmanıyordu ufak oldukları için çok hızlı toparlıyorlar. Bende ameliyat olana kadar yiyip bitirmiştim kendimi nasil olacak diye ama cok şükür Allah yardımcıları oluyor .
Aybukenur Srplhrgl Amiiinn inşallah benim oğlumda kolay atlatır inşallah ama çok sorun var kalbinde 😢😢
Aybukenur Sibelkursat coooookkk sevindim 💞💞 aynı durumlar bizde de var kalbin sağ tarafı küçükmüş. Damarlar karinciklar ters akciğer damarı dar. İki tane büyük delik var.😢😢 İnşallah benim oğlumda iyileşir sağlıklı mutlu uzun bı yaşam sürer. Peki yigeniniz şu anda nasıl yaşıtlarına göre falan oynaması koşması hareketleri falan
Sibelkursat Aybukenur önceden oynayamazdı koşamazdı hemen yorulur ve morarırdı dudakları ve tırnakları, şuan gelişimi falan çok iyi şükür, rabbim senin çocuğuna da şifa versin insalah,
M_N_R Aybukenur Cook gecmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin tez zamanda bebeginiz saglogina kavuşsun in şe ALLAH🤲22 agustosda paylaşmişsiniz.Durumu nedir şimdi ?
Aybukenur M_N_R şu anda gözle görülür hiç bir problemi yok hasta olduğunu bilmesem normal bı bebek zannederim ama Aralık ayında ilk ameliyatini olacak daha sonra büyüdükce devam eden ameliyatlari olacak dedi doktor
Sibelkursat Aybukenur aynen öyle canım ameliyat öncesi hiç bir şey yapamazdı, her istediği ’ni almak ve yapmak zorunda kalırdı çünkü hemen rahatsızlanırdı , amin inşallah, biz bursada ameliyat ettirdik doktoru çok iyiydi ışık hoca herkes bilir tanır.
Aybukenur Sibelkursat çok şükür oğlumun şu anda hiç bı sıkıntısı yok emerken falan yorulma terleme öyle sikintilarida yok inşallah hiç bı sorun yaşamadan ameliyatı olur kurtulur yavrum. Rabbim yigeninize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Bizde Ankara’da yaptiracaz ameliyatı inşallah ameliyat gününü falan aldik.
Aybukenur Sldlf rabbim mecbur bırakmasın inşallah şifası çaresi vardir sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim