Minikannesi00 pptya01 asıl epiduralle uzar ıkınman zor olur , ne epiduralmiş arkadaş . İsteyene verin istemeyene vermeyin yani ,bide ne mezunusnuz diyor ,kendini ne sanıyorsa ebe
1PrensAnnesi pptya01 şikayetçi olun ne çirkin yaklaşım bunlar.! Kimse bi hastayla helede hamile bi hastayla böyle konuşamaz hadsizlik
1PrensAnnesi pptya01 yok cnm öyle deme kendine onların ciddi sıkıntısı bu sen et şikayetini hatta yaz cimere
balyanakoglum Merak etme canım tek sana gelmiyor. Yakın bir zamanda sırf prof diye detaylı ultrasona gittim 500 TL verdim. D vitamini ve kan ilacı dışında bişey kullanacak mıyım dedim. Kapalıyım ve bana verdiği cevap şu sen kendini neden kapatmışsın her yerin kapalı D vitamini alamazsın İslam dini insanları böyle yapıyor dedi 😒
Esraglnc35 pptya01 bende ege şehire gidiyprum ama minegül hanıma gidiyorum ve çok memnunum keşke ona gitseydin
pptya01 Esraglnc35 o hastaneden vazgeçmek istemiyorum aslında ama ya hastanenin epidural uygulatma zorunluluğu varsa ya doktora bişi olur da gelemez giren doktor zorla epidural vurursa diye çekiniyorum. Ama minegül hanımı deneyeyim
pptya01 elkakimmon teşekkür ederim derlerdi şaşırırdım şuan 12. Haftamdayım 16 da gideceğim o doktor da epidural diye tutturursa bi daha başka muayeneye gitmem ücret ödemem lazım şaşırdım kaldım napcaksam
Baharem pptya01 anlamadığım ben devletteydim ve orada doktor 2 li test istermisiniz diye sordu yani her türlü allahın verdiğine kabulsen 2 li 3lü yaptırsan ne olacak bunların tedavisi yokki allah hepimizin çocuguna sağlık versin. Valla hi epidüral ne ben buradan öğrendim. Ne güzel yaptırayım dedim. Ama buda kişinin tercihi kesinlikle doktorunuzu şikayet edin. Nasıl bir konuşma şekli terbiyesiz
pptya01 Baharem 2li test tarama testi ben takıntılı olurum boşu boşuna üzülürüm sonuçta allagın verdiği can aldırmam kesinlikle benim tercihim bu diyorum doktor siz çok biliyorsunuz diyor herkes yaptırsın da ama ben yaptırmıyorum doktor bide özel ama benim dediğimi yapmazsan git dedi şikayet edeceğim hastaneyi beğendim ama orada devam edip doğumda karşılaşmaktan da korkuyorum
esrAlp pptya01 bence hastanenin politikası bu bir hastaneden birden fazla Dr bu şekilde konuluyorsa anormallik var bence hastaneyi değiştirip şikayet edin
_Dyldrm Cramel özel zaten hastanemde covidli hasta var demez mantıken, çünkü hasta değil müşteri kaçırır 😏☺️☺️☺️