Hamileliğimin ilk aylarında Fatmanur Hançer’e gittim. Kesinlikle içime sinmedi. Kontrolüm en fazla beş dakika sürüyordu ve hayattan bıkmış gibi bir hali var. Bilmiyorum belki de çok yoğun olduğu içindir. Muayene ücreti 125 lira . Allah korusun doğum esnasında bir sıkıntı olsa yeni doğan yoğun bakımları bile yok. Zaten tek doktor. Açıkçası tavsiye etmiyorum. İki aydır Kayseri’deydim bu süreçte epey doktor araştırdım ve en sonunda Dicle Memorial Çetin Öcal’a karar verdim. Bu sabah ilk defa gittim. Bu arada 28 haftalık hamileyim. Kesinlikle mükemmel bir doktor. Bebegimle, bizimle en az 20 dakika ilgilendi. Bütün organlarına tek tek baktı bilgi verdi. Kontorlden sonra oturduk bi de eski ultrason kağıtlarıma baktı, notlar aldi,. Normal doğum hakkında bilgi verdi. Çıkışta az kalsın mutluluktan ağlıyordum. Çok geç olmadan böylesine ilgili bir doktora denk geldiğim için. Kartını verdi, istediğiniz zaman arayabilirsiniz dedi. Bir de muayaene ücreti 125 lira ( öğretmen indirimiyle) Doğum da 2700 civarı. Boykesine donanımlı bir hastane için bence inanılmaz iyi fiyat. Biz bile bu kadar beklemiyorduk :) Ben de yorumlar ve tavsiyeler üzerine gittim ve kesinlikle onunla devam edeceğim. Bence gidin pişman olmazsınız.