aysenurzgr buse0935 teşekkür ederim bilgi için. Sağlık ocağındaki hemşireler eşim de yanımdayken böyle bişey mümkğn değil dediker bizi tedirgin ettiker ya.
aysenurzgr buse0935 bana bunu böyle açıklasa hemşire hanım bende korkmam. Eşimde yanımda olamaz böyle bişey dediler iki hemşire de kötü bi duruma düşmüş gibi hissettim. Özelde doğum yapmştm acaba katkştı mı diye de bi korku soktular içime. Tövbe yarabbim
MaviMasal Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı yüzünden hamilelik düşünmeden önce bir doktorla konuşmuştum. Nasıl yapmalıyım falan die. Hiç korkma demişti. Çünkü aranızda uyuşmazlık olmasa bile. Bebek ve senin aranda uyuşmazlık çıkabilir bu mümkün demişti.
hazal1991 aysenurzgr olabiliyor ve genetik olarak da mümkün, benim annem A +, babam 0 +, kardeşim A -, eşim ve anne babası konusunda da böyle bir durum var. Genetik olarak da çekinik genlerin denk gelmesi ile olmuş hiç bir anormallik yok yani
Merve80 aysenurzgr benim annemin kanı babamın kanı pozitif benim kanım negatif olabiliyo böyle şeyler