Bilgebykl cok haklısınız tabi ki istemem ama burda ki bi yorumla hareket edecek kişide bence kendini bi sorgulamalı. Hayatta en sevmediğim şey başkasının dedigi şeylerle hareket etmek belkide o yüzden ‘kimseye örnek olmak istemiyorum ama’ diye yazmayı gerek görmedim.. cunku benim yorumumu okuyan sizin yorumunuzuda okuyor. Karar kişiye ait. Ama ben şahsen yapay sentetik ilaçlar haplar vitaminler her ne ise ne kendi vücudumda nede çocuğumun vücudunda istemiyorum. Varsa alternatifi ki var ‘besinlerden alma gibi’ onları tercih ettim. Buda benim tercihim, kimse beni bu tercihimle yargılamaz, kimse boyle bi tercih yapıyorum diye cahil yobazda diyemez. Herkes evladının iyiliği ister bende evladımın iyiliğini istediğim için gittim doğal besinlerle besinlemeye çalıştım haplar yerine. Ve emin olun her birseyi esimle birlikte araştırırsak sorarak danışarak karwr vererek adım attık. Sağlık sektöründen geliyorum ve bilmediğim şeyleride doktor arkadaşlarıma sordum araştırdım ve sonunda kalbimi dinleyerek karwr verdim ve hiç pişman olmadım…. bence herkes araştırarak karar vermeli iyisini kötüsünü bilerek karar vermeli sadece ilaç hap konusunda degil her konuda. Hatta vitaminlerle kısıtlıda degil daha fazlası varda boşver 😜 yazsam bilinçli bilincsiz saldıracaklar demin ki gibi, benimde kimseyle kavga edecek ne modum var nede zamanım,, oğlum suan yanimda yatiyor onun tadını çıkartmayı tercih ediyorum ☺️ yorumunuz icin teşekkürler 🌸