Merii33 Kızlar 39+0da doktora geldim başından beri normal doğum istiyordum kontrole geldiğimde de dua ediyordum nolur çatım uygun olsun da normal doğurabileyim diye. Doktorum hem ultrasonla baktı hemde çatı muaynesine aldı 39+0da oğlum doğum pozisyonu almış fakat doğum kanalına inmemişti. Doktorum yine de noeaml doğumu bekleyelim dedi. Cuma günü yine kontrole gel bakalım dedi. Gittiğimde bebeğimi normal doğurmamın çok zor olacağını çatının dar ve bebeğimin iri olduğunu söyledi bende vardır bunda da Bi hayır diyerek eve geldim eşyalarımı aldık ve hastaneye döndük yatış yapıldı saat 14:20 civarında ameliyat haneye alındım spinal anestezi yapıldı ve 14:40ta oğlum kucağımdaydı çok şükür. 39+3de paşam kavuşmak çok heyecan vericiydi rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏💙
Ysmntg Merii33 sağlıkla büyütün inşallah benim de normal gelmezse sezeryan günüm 39+3 olacak sagsalim kolayca kavuştursun Allah bekleyenleri
Ebruaybars Merii33 o dogumm sırasında çok korku oldu mu acaba acır mı diye bnde biraz panik atak var korkuyorum o acıdan
Yaseminsefa Merii33 bende şuan 39+0 im benimde çiçek oğlum gelsin💙 Allah anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş 😊
Merii33 Ysmntg Amin inşallah canım benim her iki doğum şeklide seni anne yapıyor rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin 🙏
Merii33 Ebruaybars canım sakinleştirici veriyorlar zaten korkuyorsun belki ama sonra herşeye karşı tepkisiz kalıyorsun öyle kötü bişey değil bak bugün 2. Günümüz evimize geldik ama oğlum ağlıyor ben ağlıyorum 🤭
yamacalimoms Ayy çok heyecanlı bende oğluma kavuşmak istiyorum bı an önce Ekim gelsin 🥰🙏🙏 Rabbim bebeğinize ve size ömür boyu mutluluk huzur sağlık versin,kaderi güzel olsun,anneli babali büyütün inşallah 🙏🙏
Merii33 yamacalimoms Amin inşallah canım darısı sana olsun sen ve bekleyen tüm anneler sağ salim evlatlarını kucağına alır inşallah 🙏
Aftc 39+1bende hala sancı yok kızlar bu hafta gıtcem bıdaha bakalım be dıyo doktor işallah normal dogum olur rabbım bekleyen herkesın dogumunu kolaylastrsın senı de tebrık ederım canım evladına kavusmussun darısı basımıza 🥰❤️
Merii33 Aftc Amin inşallah canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarınıza kavuşursunuz sizlerde inşallah 🙏