Hfzanne NurayEmre doğumumda tesadüfen o gece nöbetçiydi kendisi yaptırdı bu seferde gittiğimde konuşucam inşallah bende bilemiyorum gelicekmi geliyormu 🤔 ismi meltem çavuşoğlu
GunesKivanc Hfzanne Selamlar bende Meltem hanım’ın hastasıyım doğumuma çok az kaldı.. Nasipse normal doğum istiyorum.. Nasıldı Meltem Hanımla doğumunuz çok merak ediyorum :)
Duygu123 Hayalveannesi bende mesut hocaya gidiyorum 😊 evet gerçekten harika bir doktor her saat iletişime gecebiliyorum watsuptan vs
Melegimveben Handemre bende şişlide oturuyorum ermeni hastanesine gidiyorum sgk muayene ücreti 90 tl normal doğum 2500 mecburi sezaryen 2900 isteğe göre sezaryen 3500 tl
Duygu123 Hayalveannesi aynen o dedi 🤗 ama sonra kendi de şaşırdı. Çok iyi ve işini çok iyi yapan bir doktor daha çok erken henüz yeni 12 haftalık olduk 😍
Tuba704 1987gokce çok heyecanlı günler geçtikçe insan heyecanlanıyor dilerim çokkkkkk güzel geçer çok kolay olur 😉
Seymakakisim ZeynepDemiraglar akrabam var o hastanede daha dün konustuk bana böyle bir bilgi vermedi depresyona girdim şuan 🤔🤣😥😥
ggzmkrcc ZeynepDemiraglar Seymakakisim malesef bende konuştum ama bırakıyormuş çalışmayacakmış artık 🙄
Tugba2213 Tatilcimcime bende bayrampaşa kolan hastanesıne gıdıyorum Murat Öztürke. Cok memnunum ıkıncı gebelıgımı tekrar onu tercıh ettim .muayene ssk 60 tl .sezaryan spinal yada genel anestezi 1950 .
Busravezeytin Tugba2213 bir şey sorabilir miyim Murat bey için sezaryen yanlısı diye duydum hep doğru mudur acaba ?
Mum56 NuseybeNurrnsoy Handemre Şişli de arıyorsan özel kolon Hastanesı var halıde edıpte bıde sana özel okmeydanını önerırım oda Cemal kamacı Okmeydanı'nda
handedncl Melegimveben fiyatları değişik ama. Ben agavniye gidiyordum normal 3000 zorunlu sezeryan 3800 zevki sezeryan 4800 denmişti o yüzden bıraktım