Sedir Kağıthane derin dere hastanesine gidiyorum rıza efendi Karaca çok memnunum muayene ücreti 82 tl normal doğum 1900 sezaryen 2900
MelekCeylanKaplan Gyyildiz çakmak Erdem’e gidiyorum.benim arkadasım da hamile aynı doktora gıdıyoruz o Temmuz da Doğum yapacak normal Doğum 1600 lira herşey dahıl ben sezaryen doğum düşündüğüm ıcın 1800 lira fiyat cıkardı
Skrn NaimeYilmaz Rabbim bu akşamın hurmetine hepimize hayırlısıysa kucagımızda saglıklı sıhhatli göstersin İnsaAllah 🤲🤲
BetulGokhanYldrm ZeynepDemiraglar Züleyha genç gidiyorum ben ama Doğum kısmı nasıl bilmiyorum. Henüz 24 haftalığım
Duygu123 Hayalveannesi sizde mi oraya gidiyorsunuz 😊 ben 70 diye biliyorum uzun zamandır muayene parası odemedigim için 😋 yanlış hatırlıyor olabilirim
SemaCoskun NaimeYilmaz bende ilk doğumumda dahil olmak üzere Derya Hanıma gidiyorum ve çokta seviyorum. Dediğiniz gibi normal doğum destekçisi bir hekim en önemlisi de iyi bir insan. İkinci doğumum olacak nasipse yine normal doğum yapacağım.
gozdetrkz Tatilcimcime Sefaköy medipol hastanesine gidebilirsin canım bende gidiyorum 45 tl muayene ücreti 13 tl nst ücreti ödüyorum normal Doğum 950 sanırım sezaryen den emin değilim
BetulGokhanYldrm ZeynepDemiraglar çok ilgili alakalı çok güzel anlatıyor hem sizinle hem de yanınızda gelen herkes ile. Asistanı bile dünya tatlısı
Nulu iki2MelekAnesi00 ben iki doğumu da muhabbet hanımda yaptım 😊inşallah kısmetse şimdiki kuzumu da onda doğurmak istiyorum çok tatlı çok sevecen biri dimi?
Slha2011 handedncl bende şaşırdım okuyunca baya önce almış galiba arkadaş ben daha yeni Fiat aldım tam normal doğum 3000 sezeryan 3600 isteğe bağlı 4 bin kusür dediler hemen kaçtım ordan😂😂
handedncl Slha2011 evet canım aynen öyle,ama ne var ki doktoru çok iyiydi 😢 şimdin nereye gidiyorsun?