Zeysamim Ataşehir Küçükbakkalköy Eren hastanesi dr Filiz yılmaz. Muayene 90tl, normal doğum 1250, zorunlu sezaryen 1750, istekli sezaryen 2500...
Gyyildiz MelekCeylanKaplan Merhabalar bende erdeme gidiyorum da siz hangi şubesine gidiyorsunuz fiyat hu şekilde değil diye biliyorum da ben. Normal doğum 1100 zorunlu sezeryan 1400 isteğe bağlı sezeryanda ya 2000 tl dir normalde 1 gece sezeryanda 2 gece hastanede kalınabiliyor.
MelekCeylanKaplan Gyyildiz çakmak Erdem’e gidiyorum.benim arkadasım da hamile aynı doktora gıdıyoruz o Temmuz da Doğum yapacak normal Doğum 1600 lira herşey dahıl ben sezaryen doğum düşündüğüm ıcın 1800 lira fiyat cıkardı
Gyyildiz Ümraniyede özel çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ben sgkya muayene 70 tl ve normal doğum 1100 zorunlu sezeryan 1400 isteğe bağlı sezeryan 2000. Normal doğumda 1 sezeryanda 2 gece hastanede kalınıyor ve yeni doğan üniteleride var😊
Skrn NaimeYilmaz malesef işte ben doktoruma ulaşamıyorum kafama takılan o hani eger özele gidiyosak insan birazda olsa özel hissetmek istiyo keyfi birseyde degil zaman zaman Sıkıntılarım oluyo sormak istiyorum arıyorum ne hastane nede özelden ulaşamadım 🤔😔😔
DenizelikDikilita Tatilcimcime kagithane ozel derindere hastanesine gidiyorum. Muayene 73 tl sgk li. Normal dogum 2.000 tl
Kbrazcan duygubyrk34 bende Zeytinburnundayım canım bu hastaneye ve doktora gitmek istiyorum nasıl hastana tam teşekküllü mü araştırdın mı
Skrn NaimeYilmaz bende yedi aylık oldum dogru dürüst göremedim benişlerimi ulturason net degil hiç bişey anlamadım benim tek yumurta ikizi biraz riskli napim bilemiyorum 🤔🤔
NaimeYilmaz Skrn bilemıyorumkı belkı öle oluyordur benım goruntuler net ama tek bebıs 😊 bende 7 aylık oldm 30 hafta yanı
YSP Tatilcimcime özel okmeydanı hastanesi muayene 50 normal doğum 1250 zorunlu sezaryen 1400 isteğe bağlı 3000 civarı cnm sanada yakın
Kbrazcan handedncl aynen canım bende ona gidiyorum çarşamba son kez gidicem daha gitmicem doğum üctetleride muayene ücretleride çook fazla geldi Avrasyayı da tavsiye etmiyorlar ya napıcamı şaşırdım 😔 orda gamze hanım varmış ama bilemiyorum sen araştırdın mı orda nasıl doğum fiyatları
handedncl Kbrazcan ben istepan beye gidiyorum ,çok aşırı memnunun diyemem açıkçası. Sen nasıl şeyler duydun hastane için? Normal doğum 1400 sezeryan 2000 lira
ikarus Kbrazcan Surp pırgiç mi? muayene ücreti ve doğum fiyatlarını biliyorsunuz sanırım, söyleyebilir misiniz orada ne kadardı?
Aysenurulus Kbrazcan ben avrasyaya gidiyorum ilk başta gamze hanıma gitmek istedim randevu aldım randevu aldığım gün doktor hanım işe gelmemiş ertesinde güne randevuların dolu olduğunu 2 hafta sonraya randevu verebiliriz dediler 😏 bende çiğdem hanıma gitmeye karar verdim gayet memnumum
Kbrazcan handedncl valla çok bilmiyorum canım ama eşimin arkadaşının hanımı için orayı araştırmışlar baya beğenmemişler eşimede arkadaşı demiş oraya gitmeyin dedi bana çok anlatmadı eşim o yüzden götürmek istemiyor oraya bağcılar medilife çok önerdiler hatta ordaki bi ebesiyle bile görüştüm ben baya ilgililermiiş gidemez misin oraya
ggzmkrcc ZeynepDemiraglar yasemin ercan önerebilirim gitmedim ama hastaneden ayrılan 2 doktorum da bana ona gitmemi önermişti
BetlGke Tatilcimcime bende bugün fiyat aldım Medicana plus hastanesi normal doğum 450 sezeryan 1600 herşey dahil odalar tek kişilik
1987gokce Rumit inşallah canım alakali ve iyi bir doktor ama normal doğum mu sezeryan yanlısı mı onu bilmiyorum. Ilk gebeliğim ve biraz endişeliyim. Bakalım nolacak 😊