Merhaba yağların mucizesini deneyimlemiş olarak bu yazıyı yazmak istedim belki birilerine ilham olur diye…
ilk olarak hamilelikte benim başıma bela sivilceler 🙊 sivilceler için çay ağacı yağını kuşlanıyorum sivilcemin üzerine sürüyorum bence etkili.
Şu sıralar 👃🏻 Burun tıkanıklığı nane yağını burnuma sürüyorum madamCoco’dan aldığım Semaver ısıtıcısı var cam onun içine mum koyup üzerine bir kapta su ve nane karışımını odamda kaynatıyorum. Sıcak suya nane yağı ya da lavanta yağı koyup buhar yapıyorum. Bunlar benim kendime yaptığım şeyler. Doktora sormadım.
karın çatlağıma lıreac krem sürüyorum trendyoldan 140 tl aldım ama göğüsüme tatlı badem yağı ve susam yağı karışımını sürüyorum susam yağı cilt yenilemede etkili ama yanında bir yağ ile kullanılmalıymış.
Bunları dışında kaşlarıma sarımsak yağı sürdüm çok faydasını gördüm. Tırnaklarıma gliserin yağı. Yüz için pirinç kepeği sabunu kullanıyordum ve pirinç yağı yine sivilceler için ama bende çay ağacı yağı daha etkili. Evet hanımlar var mı sizinde ekleyeceğiniz yağlar ???